Pretraži

BAKA PRASE DEVOJKU IZNENADIO SKUPOCENIM POKLONOM ZA 4 GODINE VEZE! Anja Bla u šoku: „Ti si lud!“

Influence
1
baka prase, anja bla
Foto: Instagram printscreen/bakaprase

Influener Baka Prase često iznanađuje sebi bliske osobe skupocenim poklonima, a sada je odlučio da svoju devojku za 4 godine veze iznenadi nečim o čemu ona nije ni sanjala.

Poznati influenser Bogdan Ilić često privlači veliku pažnju svojih fanova, a poznato je da svoje obožavaoce, baš kao i bliske ljude iz svog okruženja, često iznenađuje skupocenim poklonima.

Kada su u pitanju njegova devojka i prijatelji on zasigurno ne štedi, a sada je jednim izuzetnim i veoma skupim oklonom iznenadio svoju devojku.

Naime, Bogdan je već godinama u vezi sa influenserkom Anjom Bla. Oni redovno kače zajedničke objave, a sada ovaj popularni par slavi 4 godine veze, a Baka je za njihovu godišnjicu kupio satove marke „Rolex“. On je kupio dva ista, kako bi mogli da ih upare, pa je na kameri pokazao kako je iznenadio svoju devojku.

– Žmuri! – rekao je Baka Anji što je nju čak čini se malo iznerviralo:

– Šta ti je, žmurim! – odgovorila mu je ona, pa je influenser dok je Anja željno iščekivala, na kameri pokazao poklon koji je kupio.

Kada je Anja otvorila oči imala je i šta da vidi:

– Kupio sam nam matching satove! – rekao je Baka, a Anja je ostala u šoku.

– Ti si lud! – rekla je ona sa oduševljenjem.

 

@blknexposing BAKA PRASE I ANJA BLA!#viral #foryou #fy #balkan #hrvatska #fyp #srbija #youtube ♬ original sound – BLKNexposing

Ovako je Baka obeležio četiri godine njihove veze, a Anja je ceo video prokomentarisala sa:

– 4 godine svega i svačega!

Foto: Instagram printscreen/anjablaa

Baka je inače nedavno i svom bliksom prijatelju poklonio jako skupocen poklon. Njegov najbolji drug Igor se ženio, a Bogdan mu je za poklon kupio automobil marke BMW koji je platio 50 000 eura – više o ovoj temi možete pročitati OVDE!

Komentari (1)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence