Pretraži

Anja Bla postaje jutjuberka: Sve je zanimalo šta će biti sadržaj njenog kanala, a devojke će biti posebno oduševljene

Influence
2
anja bla

Poznata influenserka Anja Bla nakon dužeg najavljivanja, konačno je rešila da ispuni obećanje koje je dala fanovima i otkrila da uskoro počinje sa snimanjima video sadržaja za svoj jutjub kanal.

Anju Bla smo svi upoznali kao devojku poznatog influensera Bake Praseta. Publika voli njihove zajedničke klipove i pomno prati njihovu vezu. Ipak, vremenom je Anja samostalno stekla veliku popularnost, a danas njen Instagram profil prati preko 900 hiljada ljudi.

Osim na Instagramu, Anja je svojevremsno bila aktivna i na Jutjubu, međutim nakon nekoliko izbačenih videa ona je prestala sa snimanjem, a sada je influenserka odlučila da se konačno ozbiljno posveti ovom poslu.

Ona je svoje fanove na Instagarmu obavestila da ozbiljno kreće sa Jutjubom, pa ih upitala kakav sadržaj žele da vide na njenom kanalu.

– E ovako, nakon dugog najavljivanja konačno stvarno krećem da snimam za Jutjub girl talk i tako neke ženske klipove pa ajde da započnemo sa time. Pišite mi predloge, pitanja, teme, ideje… šta god – napisala je ona na Instagramu.

Foto: Instagram printscreen/anjablaa

Inače, nekoliko klipova koje je Anja ranije postavljala na Jutjub bili su vezani za fitnes, trening, kao i modu. Iako ih nije bilo mnogo, oni koji su snimljeni veoma su bili popularni, a sada se svi pitaju u kom smeru će ići njen kanal, i sa nestrpljenjem čekaju početak snimanja.

Inače, osim na ove dve društvene mreže, Anja je veoma aktivna i na Tiktoku, a pre nekoliko dana je veliki broj fanova privukao njen klip gde je pokazivala poklon koji je spremila svom dečku za Dan zaljubljenih, a onda je snimila i njegovu reakciju. Jutjuber se tom prilikom toliko oduševio poklonom da je umalo zaplakao.

Komentari (2)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence