Pretraži

Ana Lazarević i Janko posetili lokaciju iz kultnog filma: „Sledeći put ću ja da glumim“ (FOTO)

Izvor:  IDJTV
|
Influence
0
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Poznati influens par Ana Lazarević i Stefan Janković Janko tokom obilaska Tajlanda posetili su lokaciju iz kultnog filma u kom je glumio Leonardo Dikaprio.

Ana i Stefan već više od nedelju dana uživaju u čarima Tajlanda, a sa svojim pratiocima svakodnevno dele utiske i pustolovine sa ovog putovanja.

Nakon dejta na 78. spratu najviše zgrade Bangkoka, MahaNakhon, par je obišao i najopasniju pijacu na svetu, kao i plutajuću pijacu, a onda su upoznali fanove sa mračnom stranom ostrva Puket, rezervisanog za hedoniste.

Sada su spisku neverovatnih lokacija koje posećuju na Tajlandu dodali i lokaciji iz kultnog filma. Naime, oni su posetili najpoznatiji zaliv Maya Bay u kom je jedan od omiljenih holivudskih zavodnika Leonardo Dikaprio snimio poznati triler „Plaža“.

„Ovde je snimljen film „The Beach“ u kom je glumio Leonardo Dikaprio, ali tu možete samo da se slikate, jer je otvorena samo za turiste, a u plićaku možete vrlo često naleteti na male ajkulice, ovde je definitvno najlepša voda“, predstavila je Ana fanovima čari ove poznate lokacije.

Foto: Instagram printscreen/annalazarevic2

Ana, naravno, nije propustila priliku da ispozira na ovoj lokaciji kao prava holivudska diva koju su uhvatili tokom snimanja jedne filmske scene.

„Sledeći put ja glumim u filmu, hehe“, našalila se influenserka.

Foto: Instagram printscreen/annalazarevic2

Inače, kultni film o kom Ana priča snimljen je 2000. godine, a radnja počinje kada u jeftinom hotelu u Bangkoku, Ričard (Leonardo Dikaprio) upoznaje francuski par, Etjena (Gijom Kane) i Fransoaz (Virdžini Ledojen). Osim njih, on susreće Dafija, (Robert Karlajl), starijeg putnika koga su uništile godine provedene na suncu i opijati. Sulud i paranoičan, Dafi priča Ričardu neverovatnu priču o tajnom ostrvu raju na zemlji: savršenoj plaži, koju nisu iskvarili turisti.

Zaplet počinje kada Ričard odlučio da se otisne u pustolovinu. On ubeđuje Fransoaz i Etjena da mu se pridruže, i oni kreću na putovanje, sledeći Dafijevu kartu, koju je prethodno veče zakucao na Ričardova vrata.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence