Pretraži

Ana Lazarević upriličila do sada neviđenu proslavu: Ovaj originalni način organizacije rođendana će postati pravi hit! (FOTO)

Izvor:  IDJTV
|
Influence
0
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Poznata influesnerka Ana Lazarević organizovala je do sada neviđenu proslavu svog rođendana, koja preti da postane pravi hit.

Ana Lazarević važi za jednu od naših najkreativnijih influenserki. Od kada se pojavila na našoj influens sceni ona inspiriše mnogobrojnu mlađu publiku svojim kreativnim sadržajem. Sada je ona još jednom pokazala svoj originalan izraz i to posebnom rođendanskom proslavom koja je okupila neke od naših najpopularnijih influensera.

Naime, Ana je osim po kretivnošću koju svakodnevno ispoljava prpoznatljiva i po svojoj opčinjenošću životinjama. Sada je odlučila da spoji svoje dve velike ljubavi i da napravi zabavu za pamćenje.

Ona je organizovala okupljanje po ugledu na jednu radionicu gde je svojim zvanicama dala mogućnost da iskažu svoju kreativnost i slikarsko umeće, tako što će slikati nešto što im pričinjava zadovoljstvo.

Osim kretivnu ovaj događaj je imao i humanitarnu crtu, pa su njeni prijetlji ovom prilikom mogli da usvoje jednog kućnog ljubimca.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Anna Lazarevic (@annalazarevic2)

Mnogobrojne objave na društvenim mrežama svakako su dokaz da su njeni prijatelji sa oduševljenjem primili ovaj vid zabave i da su se lepo proveli na Aninom rođendanu, a neki su i veče pre pokucali na njena vrata kako bi joj tačno u ponoć poželeli sve najlepše.

Među prijateljima koji su odlučili da u ponoć iznenade Anu su bili influesneri Lea Stanković, Cale i Andrija Jo koji su joj pevali rođendansku pesmu, a Cale je nakon toga objavio video sa čestitkama drugarici, pa je u opisu napisao:

„Danas si napunila 22. Nije se nadala da ćemo joj banuti u ponoć…volim te više nego što umem da napišem! Prijatelja kao što si ti u životu je malo, zato mi je neizmerno stalo do tebe. Želim ti sreću svakog dana, a posebno na dan tvog rođendana“, napisao je Cale emotivnu poruku.

Osim prijatelja, iznenađenje nije izostalo ni od njenog dečka, poznatog influensera Stefana Jankovića koji je u ponoć obradovao devojku prelepim buketom napravljenim od roze ruža, a fotografije sa ove specijalne zabave pogledajte u galeriji ispod.

 

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence