Pretraži

Janko na ivici suza: Ana Lazarević neobičnim poklonom iznenadila dečka, njegova reakcija oduševila fanove (VIDEO)

Izvor:  IDJTV
|
Influence
0
Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Popularna influesnerka Ana Lazarević snimila je video za svoj Jutjub kanal kojim je iznenadila i pratioce i svog dečka Stefana Jankovića Janka, koji ovako nešto nije očekivao.

Stefan i Ana su poznati po svojim „prenk“ videima, gde prave šale na račun onog drugog. Oni su svojim zabavnim klipovima privukli veliku pažnju mnogoborjnih fanova, prvo odvojeno, a onda i zajedničkim snimcima, koji su se ustalili prethodne dve godine od kada njih dvoje uživaju u srećnoj vezi.

Uparvo zbog toga, pratioci na njihovim Jutjub kanalima očekuju humoristične videe, međutim Ana je ovoga puta iznenaila i fanove, ali i svog dečka klipom u kom je pokazala kako je priredila iznenađenje svom dečku.

“ Danas ne prankujemo Stefana, ne brinite se, ali idemo da mu uzmeo iznenađenje“, započela je Ana svoj video čime je već privukla pažnju pratioca, pa objasnila o čemu se radi.

“ To iznenađenje je u Novom Sadu, i mi smo se uputili ka istom kako bismo uzeli taj poklon. On je jako dugo želeo nešto, ali nije znao šta, za zid iza strimova, pošto Stefan strimuje i želeo je neku kul pozadinu i ja sam došla na ideju da mu napravim iznenađenje“, nagovestila je influenserka.

Društvo na ovom malom putovanju joj je pravio njen prijatelj i jedan od naših najpoznatijih humorističnih influensera Cale, koji je i ovaj video ukrasio svojim jednstvenim humorom.

Po povratku u Beograd njih dvoje su iskoristili sat vremena dok je Stefan otišao na košarku, kako bi mu spremili iznenađenje:

“ Znači bukvalno imamo sat vremena“, rekla je Ana pa pokazala svetleće led pločice koje će sastaviti u originalan oblik.

“ Ljudi mi smo bukvalno do Novog Sada išli, a ovo ne postoji u Srbiji. I on je čovek poručio i stiglo je tek za sedam dana i ne postoji veće“, objasnila je Ana dok su ona i Cale sastavljali delove, a društvo im pravio njen ljubimac kog je dobila na poklon od Stefana.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Anna Lazarevic (@annalazarevic2)

“ Jako je dobro, sviđa mi se baš!“ , prokomentarisala je Ana nakon što su završili sklapanje, a onda je uvela Janka u sobu kako bi mu pokazala iznenađenje, a njegova reakcija oduševila je brojne fanove popularnog influens para.

“ Jao ekstra, baš je dobro!“, izjavio je Stefan koji je bio vidno zatečen i na ivici suza, na šta ga je Ana upitala:

“ Nisi se nadao?!“, što je on potvrdio.

Foto; Youtube printscreen/AN NA

“ Sviđa mi se, ekstra. A povodom čega?“, upitao je on, na šta je Ana dodala:

“ Pa je li mora da ima neki povod? Ja sam rekla da za poklon ne mora nikada da ima povod“, objasnila je Ana pa nastavila sa snimanjem Jankovog oduševljenja.


BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence