Pretraži

Ana Lazarević nakon teškog perioda objavom zaintrigirala pratioce: „Sutra ću uraditi stvar za koju sam mislila da nikad neću“

Influence
0
Foto:Printscreen/Instagram:annalazarevic2
Foto:Printscreen/Instagram:annalazarevic2

Poznata influenerka Ana Lazarević na svom Instagram profilu postavila je objavu koja je zaintrigirala njene pratioce, i svi se pitaju o čemu je reč.

Anina poluarnost na društvenim mrežama raste iz dana u dan, a danas ovu influenserku samo na Instagramu prati skoro 800 hiljada ljudi. Osim zanimljivog sadržaja, Ana često sa publikom na svom profilu deli i detalje iz svog privatnog života, a influenserka je sada novom objavom privukla pažnju mnogih i sve ostavila u iščekivanju.

– Sutra ću uraditi stvar za koju sam mislila da nikada neću, ali život je jedna jako čudna stvar – napsiala je Ana, a sada se njeni pratioci pitaju o čemu je reč i nestrpljivo čekaju da vide šta će influenserka uraditi.

Foto: Instagram printscreen/annalazarevic2

Mnogi se pitaju da li je to povezano sa Aninom nedavnom objavom kada je fanovima priznala da nije dobro, ali da se trudi da pregura sve.

– Ima dana kada jako patim zbog svega što sam doživela pre nego što sam počela da se bavim javnim poslom. Tada se probudi neki bes u meni, kako sam mogla da dozvolim sve? Kako nisam reagovala drugačije? Ono što je moglo da me ubije, ojačalo me je za 300% i jako sam ponosna na sebe zbog svega, svaki put kada sam sama sebe dizala, brisala sama sebi suze i nastavljala svaki put dalje, najviše na svetu sam zahvalna sebi, samo ja znam šta sam prozila psihički jer sam uspela da se preokrenem od svega lošeg i postanem bolja verzija sebe. Jednom u svojim videima sam napomenula, kako možete sebi biti najbolji prijatelj, tako možete i najveći neprijatelj. Hvala još jednom na svemu što činite za mene jer vam to neću nikada zaboraviti – napisala je mlada influenserka tada.

Ubrzo nakon toga se još jednom osvrnula na ovu temu, ističući kako se trudi da bude dobro, i da čim se bude osećala spremnom vratiće se snimanju za Jutjub.

– Zaista bih volela i imala sam u planu da budem redovna, ali sam rekla da kad se osetim spremnom da snimam video, snimaću i neću forsirati, čim se budem osećala stabilno, snimaću. Imam dobre ideje, jedva čekam da budem u stanju i sve to da vam snimim – rekla je Ana tom prilikom, a na fanovima ostaje da sačekaju i da vide šta će doneti današnji dan.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence