Pretraži

„DESILO SE NEŠTO JAKO LOŠE“: Anna Lazarević nestala sa društvenih mreža, pa u potresnoj ispovesti otkrila da prolazi kroz težak period (FOTO)

Influence
3
anna lazarević
Foto: Instagram printscreen/annalazarevic2

Popularna influenserka Anna Lazarević podelila je sa svojim pratiocima da prolazi kroz jako težak period u životu!

Mnogi fanovi su primetili da je mlada influenserka već par dana odsutna sa društvenih mreža, a juče je najpre sve uzbunila jednim TikTokom koji je objavila, da bi danas na svom Instagram storiju uputila otvorenu poruku svima koji je prate.

Anna Lazarević je, naime, juče objavila klip na TikToku u kom je na kreativan način pokazala kakva su bila njena osećanja tokom ove godine. Što se tiče aprila, maja, juna i jula ona je stavila emodži slomljenog srca i dok je i to izazvalo pažnju njenih pratioca, mnogo više komentara se odnosilo na to što je ovaj emodži upotrebila i za decembar.

anna lazarević
Foto: TikTok printscreen/annalazarevic

Poznato je da je influenserka već neko vreme u vezi sa jutjuberom Stefanom Jankovićem Jankom, te su se mnogi zapitali da li je došlo do svađe ili raskida popularnog para. Nakon više desetina komentara koji su spekulisali o razlazu para, Anna je na jedan od njih odgovorila kratko: „Nismo raskinuli, postoje i druge stvari koje mogu da ti slome srce“.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Stefan Janković (@stefan_jankovich)

Nakon ovog komentara, Anna Lazarević se više nije oglašavala ni na ovu temu, ali nije više ni delila svoj svakodnevni sadržaj.

S obzirom na to da je ovaj klip podigao veliku prašinu na njenim društvenim mrežama, ona je jutros odlučila da se oglasi, te je otkrila da prolazi kroz izuzetno težak period kao i da ovo nije prvi put da krije svoja prava osećanja od publike.

„Mislim da ste svi skapirali da nešto nije u redu sa mnom. I ne mogu da glumim da sam super kada sam stvarno loše, neću da se foliram zbog društvenih mreža jer ako smo zajedno od početka uz sve dobro što mi se desilo moramo da prođemo i kroz nešto loše, jako loše. Nažalost, još uvek nemam snage da vam kažem šta se desilo i moliću vas da me razumete i da me ne ispitujete dok ne budem u poziciji da vam kažem, a reći ću vam jer vi to zaslužujete i jer je on bio i deo svega ovoga„, napisala je ona, a potom dodala da se ne radi o raskidu sa Stefanom kako mnogi spekulišu.

„Nemojte odmah praviti teorije zavere, nisam raskinula sa Stefanom kao što se pisalo. Morate da razumete da čoveka kad tad nešto obori, toliko bola u ovih par dana i zaista se izvinjavam, ali morala sam to da prebrodim sama sa sobom. Sada, na nagovor mojih najbližih, nastavljam od danas na društvenim mrežama polako, zato sam htela da vas upozorim da ne pitate gde sam bila, šta je bilo i tako dalje. Ne mogu po ceo dan ležati i plakati, moram da se izdignem iz situacije i nastavim svoj život tamo gde sam stala“, napisala je Anna Lazarević, nakon čega se zahvalila na porukama podrške i ohrabrenja koje je dobila od fanova.

„Hvala svima koji su se zabrinuli i pišu divne poruke, hvala vam zaista od srca, ali u ovom trenutku mi je lakše da se pravimo kao da se ništa nije desilo jer se i na lepe komentare rasplačem. Dosta puta sam lagala za ovih 6 godina da sam dobro i nekada mi nije bilo do snimanja, ali nastavila sam da snimam, sada stvarno ne želim da vas lažem jer nisam dobro. Ne želim da mi život stane, želim da radim na sebi u smislu da radim ovo što voli da bi meni bilo bolje i da sebi pomognem da prevaziđem jer kada sam bila prvi put u depresiji vi ste mi pomogli da izađem iz iste. Još jednom, hvala svima na podršci“, završila je ona svoju ispovest.

anna lazarević
Foto: Instagram printscreen/annalazarevic2

Komentari (3)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence