Pretraži

„NEKE DEVOJKE GLUME LUDILO“: Antonina Lukić i Đina Džinović potkačile jedna drugu, društvene mreže bruje o njihovoj raspravi (FOTO)

Influence
1
đina džinović, antonina lukić
Foto: Instagram printscreen/djinadzinovic, antoninalukic

Influenserka Đina Džinović i Antonina Lukić sukobile su svoja mišljenja sinoć na društvenim mrežama!

Đina je sa svojim pratiocima podelila zimske komade koje će nositi ove sezone, kao i mesta gde ih kupila. Ona se tom prilikom osvrnula i na njene koleginice influenserke koje izbegavaju da otkriju gde kupuju stvari. Između ostalog ona je podelila nekoliko modeli čizmi, kao i šubare koje su ove zime u trendu.

Influenserka je otkrila da se radi o pravom krznu, a da je radnja u kojoj je nabavila šubare porodični posao.

„Što se tiče ove radnje koju sam vam sad okačila za kapice itd. Muž i žena je drže, žena radi u radnji, a muž pravi ručno svaki komad… Dakle u svaku šubaru, rukavicu je uloženo puno truda i rada i zamolila bih vas da ako već birate da uzmete pravo krzno njih posetite“, napisala je Đina.

đina džinović
Foto: Instagram printscreen/djinadzinovic

Nedugo nakon ovih njenih objava, na svom Instagramu se oglasila i Antonina Lukić koja je podelila snimak sa TikToka sa ispisom „Kul devojke nose lažna krzna“, osvrćući se na Đininu promociju pravog, životinjskog krzna.

antonina lukić
Foto: Instagram printscreen/antoninalukic

Đina se nakon ovakvog storija osetila prozvano, te je odlučila da iskomentariše autfite i komade koje i sama Antonina nosi, između ostalog i popularne UGG čizme koje se takođe prave od pravog krzna i kože.

„Ali kad vidim neke devojke da promovišu i glume ludilo kako ne treba nositi krzno, a 7 pari igg kupile u dva meseca, pa bottege, pa balenciaga tašne i ne znam ni ja šta više. Mislim hhahahahah ludilo. Sve je to lepo, promovišite vi tu fejk humanitarnost, ali mi prosto nije logično kako story pre ili posle na kom bude tih nekih kutijica novih gluposti od kojih znamo kome se sa leđa skida ‘materijal'“, odgovorila joj je Đina.

đina džinović
Foto: Instagram printscreen/djinadzinovic

Iako se nisu međusobno spomenule svima je bilo jasno da jedna drugoj upućuju poruke javno preko storija, pa joj nakon ovoga ni Antonina nije ostala dužna i istakla je na svom Instagramu zašto je po njenom mišljenju okej kupovati UGG čizme.

„Razlika između ugg-a i bundi je ta što ugg bukvalno uzima ostatke od već mrtvih ovaca koje su ubijene zbog hrane. A bunde, za bunde se namenski gaje određene životinje i ubijaju, i od njih se uzima samo krzno. Tako da ipak ima razlike, iako naravno ni to nije idealna opcija. Možda ne pravi neke devojka razliku kada ne kupi bundu. Ali neko sa uticajem na koga se ugleda mnogo devojaka. Može da napravi malu razliku. Zato sam i okačila onaj story.“

antonina lukić
Foto: Instagram printscreen/antoninalukic

Nakon ovoga se ni jedna ni druga nisu dalje oglašavale na ovu temu, ali je ova njihova polemika izazvala pravu buru na Internetu, nakon čega su se njihovi fanovi podelili i izneli svoja mišljenja na ovu temu, kao i na celokupnu raspravu.

Komentari (1)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence