Pretraži

ZERA U VENČANICI, PORED NJE – DESINGERICA! Neočekivana fotografija zapalila mreže, komentari pljušte sa svih strana (FOTO)

News
1
zera
Photo: Instagram/zerazove

Dve balkanske zvezde iznenadile su javnost objavama na svojim Instagram profilima na kojima su najavile zajedničku saradnju! 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ZERA (@zerazove)

Saradnju između ove dve zvezde niko nije očekivao, ali smo mogli da naslutimo s obzirom da je Dragomir Despić poznatiji kao Desingerica u jednom od svojih intervjua najavio da će se na njegovom novom projektu naći „saradnja sa jednom koleginicom“.

Oni su na svojim društvenim mrežama objavili neke od fotografija sa snimanja zajedničkog spota, te time stavili tačku na nagađanja da li će biti saradnje ili ne.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ZERA (@zerazove)

Zera je na fotografiji pozirala u venčanici dok je u ruci držala Desingericin zaštitni znak- motornu testeru, a pored nje je stajao i on.

U opisu fotografije je napisala “Ccuti“ i tako otkrila pratiocima kako će se zvati njena sledeća pesma u kojoj će se naći rame uz rame sa Desingericom.

„Ovo se čekalo“, „Top duo“, „Pesma će da gori“, „Ovo će da bude megahit“, samo su neki od komentara ispod Zerine fotografije sa snimanja spota.

Ono što je zapalo pratiocima za oko je to da će ceo koncept spota biti u etno stilu što se može videti na fotografijama.

Zera
Foto:Printscreen/Instagram:zerazove

S obzirom na to da možemo da naslutimo kako će izgledati njihov spot, jedino što nam preostaje je da sačekamo i čujemo njihovu novu pesmu koja će se sigurno zavrteti u svim klubovima širom Balkana, a budući da i Zeri i Desingerici svakog puta pođe za rukom da pesma postane hit u kratkom vremenskom roku, ne sumnjamo da će to i ovog puta biti slučaj.

Komentari (1)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News