Pretraži

UPOZNAJTE ANVARA HADIDA: On je rođeni brat slavnih lepotica Bele i Điđi, a o njegovom šarmu bruji svet! (FOTO)

Showbiz
0
bela djidji hadid
Foto: Gregory Pace / Shutterstock Editorial / Profimedia

Poznate sestre i manekenke Belu i Điđi Hadid zna ceo svet, ali ono što mnogi ne znaju jeste da ove lepotice imaju i mlađeg brata koji se takođe otisnuo u svet modelinga.

Bela i Điđi su veoma uspeđne manekenke, a najveći deo njihovog uspeha se pripisuje ambicijama njihove majke. Nije nepoznato da je ona upravljala njihovim karijerama i izgledom, a čak se često spekuliše i o tome kako je ona doslovno „mučila“ svoje ćerke i izgladnjavala kako bi bile mršave.

Majka pozantih manekenki je naravno demantovala sve ove optužbe, ali jedno je sigurno, ona voli da usmerava svoju decu na put koji je i sama odabrala s obzirom na to da je i ona model, a to dokazuje upravo i njeno treće dete – sin Anvar Hadid.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Torch (@anwarhadid)

Iako mnogi ne znaju, Điđi i Bela imaju mlađeg brata Anvara koji je sa šesnaest godina krenuo stopama majke i sestara, pa se upustio u svet modelinga kada je potpisao ugovor sa jednom prestižnom modnom agencijom za koju rade i njegove sestre.

Anvar Hadid
Foto: Instagram printscreen/anwarhadid

Anvar je pre toga već pozirao za prestižne časopise L’Uomo Vogue i Nylon, a modni stručnjaci odmah su prepoznali njegov talenat. Perspektivni mladić otkrio je da su mu sestre velika podrška i da rado sluša njihove savete. One j tom prilikom izjavio:

– Porodica je moja baza, a moje sestre su neverovatne. Mislim da su me naučile sve što treba da znam o devojkama.

Samo godinu dana kasnije Anvar je zajedno sa setrama prošetao modnom pistom tokom Nedelje mode u Londonu predsatvivši kolekciju proleće/leto 2018. godine, za modnu kuću Tomi Hilfiger. Tada je bilo nesumnjivo da će krenuti njihovim stopama.

Anvar Hadid
Foto: LESE / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Inače pored modelinga, Anvar se bavi i muzikom, a jednom prilikom je njihova majka istakla kako je on ono stidljivo dete u porodici.

Ljubavni život Anvara Hadida

Anvar je bio dve godine u vezi sa poznatom pevačicom Duom Lipom, a nakon raskida on je dugo bio sam, međutim ove godine se konačno pojavila vest da je mlađi brat prelepih manekenki nastavio dalje.

Ovaj dvadesetčetvorogodišnjak viđen je sa poznatom crvenokosom manekenkom Sofijom koja je navodno njegova vršnjakinja.

Sa ovom lepoticom Anvara su kako navode mediji upoznale njegove sestre. Sofija je evropskog porekla i visoka je 170cm, kako stoji na njenom zvaničnom profilu, a zanima je i rad u svetu glume.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Torch (@anwarhadid)

Par je više puta viđen kako razmenjuju nežnosti u Los Anđelesu, a navodno je njegova nova devojka stalni gost u domu njegove majke.

Svakako je čin činjenica da je život poznate porodice pun ne tako poznatih pojedinosti i koliko god da mnogi ne znaju da Bela i Điđi imaju brata, još je manje poznato da one imaju i dve sestre po ocu.

One imaju još dve prelepe sestre Alanu i Mariel Hadid koje je njihov otac Muhamed Hadid dobio u prvom braku sa Meri Batler.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Alana Hadid (@lanzybear)

Starija, Mariel je majka dvoje dece i ima 36 godina. Ona ima sina i ćerku koje tetka Điđi često pokazuje na svom Instagram profilu.

Mlađa, Alana Hadid, koja je prema njenim rečima najmanje popularna, radi kao modni dizajner u Njujorku. Ona ima 31 godinu i veoma je prisutna na društvenim mrežama.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Alana Hadid (@lanzybear)

Porodica Hadid uvek iznova fascinira činjenicama iz života članova ove porodice, a ono što je sigurno jeste da su njihovi životi sve – samo ne dosadni.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz