Pretraži

„TEŠKO MI JE PALO KAD SU ME ZADIRKIVALI U ŠKOLI“: Đana Smajo otvorila dušu i progovorila o detinjstvu (VIDEO)

IDJShow
0
Đana Smajo
Screenshot: Youtube/IDJTV

Finalistkinja druge sezone IDJShow-a Đana Smajo bila je gost u našoj emisiji IDJHot, gde je otvoreno govorila o svojim muzičkim počecima, ali i o detaljima iz privatnog života.

Voditeljka Danica Nikolić ove nedelje ugostila je devojku koja je opčinila publiku u regionalnom muzičkom takmičenju i koja već nedeljama ne silazi sa prvog mesta tabele IDJShow-a, Đanu Smajo.

Ona je sada iskreno otkrila sve o odnosu sa majkom, kojoj je i posvetila nastup koji je rasplakao region u prošloj epizodi, ali i o problemima sa vršnjacima koje je imala tokom školovanja.

Đana je kao devojčica bila deo muzičkog takmičenja „Zvezdice“, međutim, njeni vršnjaci to nisu lepo prihvatili, već su je zadirkivali.

  • Mislim da je najveći problem bio jer sam promenila školu. Kako sam tu bila prinova, teško sam se uklopila. Bila sam i sramežljiva i povučena. Nisu me podržavali kada sam bila u takmičenju, njima je sve to bilo smešno. Ne znam zašto je to tada bila potreba, da mi se smeju, ali to mi je teško padalo. Bila sam mala, sve me je puno doticalo, ali sa ove distance mislim da me je to ojačalo. Shvatila sam da će uvek biti komentara – poručila je ona.
đana smajo
Screenshot: Youtube/IDJTV

Takođe, u tom periodu ona je nosila aparat za zube i naočare, a u školi je najviše volela kada je niko ne bi primeživao.

  • Samo sam želela da me ne diraju. Nisam žellea pažnju, volela sam da me tretiraju kao da ne postojim. Uglavnom je bilo zadirkivanje ili neka fejk prijateljstva – rekla je ona i dodala da joj je majka pomogla da prevaziđe taj period:

  • Ona mi je pomogla kroz taj period, da nije bilo nje ko zna kako bih se izvukla iz svega toga. Išla je u školu, razgovarala sa direktorom i nastavnicima. To je bilo u osnovnoj školi, u srednjoj mi je bilo lepo – priznala je Đana.

Pogledajte novo izdanje emisije IDJHot i saznajte šta je Đana otkrila o svom ljubavnom životu i muzici:

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz IDJShow