Pretraži

„Zadnja kap su bili tumori, ali i razvod!“ Naša influenserka nakon dramatične borbe izgubila čak 44 kilograma, pa oduševila sve novim izgledom!

News
0
Foto:Printscreen/Instagram:mila_nadj

Influenserka Mila Nađ na svom Tiktok nalogu se najviše bavi šminkanjem, a poslednjih nekoliko meseci glavna tema na njenom profilu je takođe i njena velika transformacija, nakon što je izgubila veliki broj kilograma.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mila Nađ (@mila_nadj)

Kako je ona sama isticala, godinama je vodila nezdrav život i nije je zanimalo kako će nezdrav način života uticati na nju kako fiizčki tako i psihički.

Mila je ispričala da je jednog dana shvatila da mora da napravi promenu i tako sada može da se pohvali time da je smršala čak 44 kilograma!

Put mršavljenja je bio dug, ali je vredelo. Ona je krenula na svoju veliku “misiju“ pre nešto manje od godinu dana i to kada je dobila poslednje upozorenje svog tela, a to su bili tumori na hipofizi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mila Nađ (@mila_nadj)

“Zadnja kap su bili tumori, kao i razvod, tj izlazak iz toksične veze koja je meni donosila samo loše“, ispričala je Mila jednom prilikom za “Naj ženu“.

S obzirom na to da se bavi influensom, te je izložena publici i pratiocima, ni hejt komentarima u nekim trenucima nisu izostali, ali kako Mila kaže ne treba odustajati od snova iako je proces težak, treba biti istrajan.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mila Nađ (@mila_nadj)

“134kg VS 90kg, Miladinka VS Mili -44kg. Na prvoj slici sam već skinula 10kg. Proleće je lepo krenulo “, napisala je Mila ispod fotografije gde je pokazala pratiocima kako je izgledala pre i posle mršavljenja od čak 44 kilograma.

Ono što ne smemo zaboraviti jeste da je Mila sa samo 32 godine već majka i to četvoro dece, a mnogi joj ostavljaju komentare podrške i divljenja baš iz tog razloga, jer ima decu, a opet se odlučila na korak da se posveti sebi i promeni loše navike iz korena.

Nakon mršavljenja usledilo još mnogo njenih životnih izazova, a jedan od njih je razvod, ali i borba za nekretninu koju je ona pazarila, a tome je pričala u svom Tiktok videu koji broji čak 1,3 miliona pregleda.

@milanadj92Molim viši sud u Novom Sadu da ubrza proces dokazivanja prava svojine. Uslovi zivota nisu humani. Instagram mila_nadj♬ original sound – Mila Nađ

  • Najveći problem je upravo u tom stanu i tome čiji je. Naime, ja sam 2013. godine nasledila stan od svoje majke koja je preminula. Taj stan sam prodala 2017. godine i sav novac dobijen od prodaje dala za kupovinu ovog stana u kojem svi sada živimo. Moja najveća greška je što sam u naivnosti, neznanju i ljubavi dopustila da stan bude na suprugovo ime. Nisam čak znala ni da mogu da se zaštitim ugovorom o doživotnom izdržavanju, niti išta od toga. Kako je stan na supruga, on je to maksimalno hteo da iskoristi. Nije želeo da izađe iz stana kako bismo se dostojanstveno razveli. Nuđeno mu je svašta. Čak i da ne plaća alimentaciju dok se ne snađe finansijski, ma čak i da je uopšte ne plaća. Ali on namerno nije hteo da napusti stan. Istovremeno kad i tužbu za razvod braka, podnela sam i tužbu za imovinu. Imam sve dokaze da je taj stan kupljen kompletno od mog novca. Od septembra 2023. godine pa do danas mi nismo imali nijedno ročište po toj tužbi i to sada već postaje nepodnošljivo – ispričala je Mila.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News