Pretraži

Pomirenje na pomolu?! Uki Q novom objavom sa Luxom zaintrigirala fanove i izazvala brojne spekulacije (FOTO)

Izvor:  IDJTV
|
Influence
0
Foto: Foto: Amir Hamzagic/ATAImages

Poznata influenserka Una Kablar dva meseca nakon raskida sa svojim dečkom Lukom Bojovićem objavila e fotografiju nakon koje se fanovi pitaju da li poznati influenseri planiraju da pruže ljubavi novu šansu.

Početkom godine Uki Q i Lux su sa svojim fanovima podelili vest da su nakon godinu i 7 meseci veze odlučili da stave tačku na svoj odnos. Ova vest šokirala je i razočarala njihove pratioce, s obzirom na to da su važili za jedan od skladnijih parova na influens sceni.

Iako je od njihovog raskida prošlo više od dva meseca, priča o njihovom rastanku ne jenjava, a nedavno je Lux gostujući u jednom podkastu  otkrio u kakvom je odnosu sa bivšom devojkom.

„Ja mislim da smo bolji sada, nego u momentu kad smo raskinuli“, priznao je Lux u podksatu „Poster“, a sada je jedan fotografija privukla veliku pažnju fanova.

Naime, Una je na svoj Instagram „story“ objavila fotografiju sa Lukom, što je izazvalo burnu rekciju fanova.

Opis na fotografiji se osvrće Lukino nedavno putovanje na Tajland. Na spomenutoj fotografiji društvo im pravi još jedan prijatelj, za kog je ona napisala:

„Usvojio dete na Tajlandu“, i označila Luxa.

Foto: Instagram printscreen/uki_q

Premda je Lux gostujući u pomenutom podkastu nagalsio da se on i Una povremeno viđaju, ova fotografija je ipak navela mnoge da se zapitaju da li je pomirenje na pomolu i da li će jedan od omiljenih influens parova ponovo biti zajedno.

Podsetimo se, Luna je nedavno gostujući u IDJHot emisji otkrila da je u dobrim odnosima sa svim svojim bivšima:

„Ja sam odlična sa svim mojim bivšim momcima, mi smo u odličnim odnosima“, priznala je ona tada, a to su dokazale i nedavne objave povezane sa bivšim dečkom Sergejem Pajićem, koje su izazvale mnogobrojne spekulacije.


BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence