Pretraži

Nina Janković pokazala kako izgleda tri nedelje nakon nezgode: Glumica i dalje u zavojima, ali ne skida osmeh sa lica! (FOTO)

Showbiz
0
Foto:Printscreen/Instagram:janxnina

Glumica Nina Janković je pre tri nedelje doživela nezgodu kada se u toku spremanja hrane polila uljem, a sada je pokazala pratiocima kako teče njen oporavak.

Nina je jedna od omiljenih glumica na našim prostorima, a mnogi je pamte po ulogama u filmu “Montevideo“ kao i u seriji “Ubice moga oca“.

Jankovićeva svoje društvene mreže neretko koristi za deljenje fotografija i porodičnih trenutaka, ali ni najave za nove projekte ne izostaju na njenom Instagram profilu.

Nina je nedavno podelila fotografiju na storiju po kojoj se moglo zaključiti da je imala nezgodu, a onda je kroz video i pojasnila šta se dogodilo.

Naime, ona je tada objavila fotografiju svojih nogu koje su uvijene zavojem, jer je doživela nezgodu dok je pripremala ručak, a celokupan proces se mogao videti u video snimku.

Na snimku koji se našao na njenom profilu može se videti kako Nina sa porodicom priprema hranu u prirodi, a dok je pržila krompire izvesno je da se ulje prosulo po njenom nogama, te je zbog toga završila u bolnici.

Tri nedelje kasnije glumica je objavila fotografiju kako izgleda njen oporavak, te pokazala da junački izdržava to što joj se dogodila ova nezgoda.

Foto:Printscreen/Instagram:janxnina

“Treća nedelja“, napisala je Nina uz emoudži mišića.

Ona je i prethodnih dana objavljivala fotografije, a na njima se moglo primetiti da je glumica i dalje vrlo nasmejana iako je imala mali peh koji joj se dogodio.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz