Pretraži

VOJAŽEVA DEVOJKA OČARALA STAJLINGOM: Pojavili se zajedno na koncertu naše pevačice, a o njenom izgledu SVI pričaju (FOTO)

News
1
Foto:Printscreen/Instagram:voyage.mp3

Vojaž je na svom Instagram profilu podelio trenutke sa koncerta na kom je nastupao, a društvo mu je pravila devojka Tamara, čijim izgledom su fanovi bili više nego oduševljeni!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Voyage (@voyage.mp3)

Detalji života ove mlade zvezde zanimaju sve, a on se trudi da vešto sakrije svoju privatnost, te je teško doći do nekih informacija o njemu.

Tako je bilo i sa njegovom novom devojkom Tamarom, pa javnost neko vreme nije znala ko je devojka koja je osvojila njegovo srce. Ipak, u jednom trenutku rešio je da otkrije ko je devojka sa kojom je otpočeo romansu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Voyage (@voyage.mp3)

S obzirom na to da Tamara ne živi u Srbiji, ona i Mihajlo se viđaju izvan granica Srbije, pa su poslednji put bili na zajedničkom putovanju u  Francuskoj povodom njenog rođendana.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Voyage (@voyage.mp3)

Ovog puta prelepa Tamara Vojažu je pravila društvo na koncertu Tee Tairović, gde se pojavio kao gost.

On je na svom Instagram storiju podelio sliku sa svojom devojkom, a svima je zapala za oko njena odevna kombinacija.

Tamara je na sebi ponela crnu usku haljinu sa šljokicama i Dior torbu, a mnogi nisu mogli, a da ne prokomentarišu da je njen stajling te večeri bio pun pogodak.

Vojaž
Foto:Printscreen/Instagram:voyage.mp3

Ni Vojaž nije izostao sa dobrim stajlingom, a na sebi je poneo teksas komplet koji je na njemu izgledao fantastično.

Prisetimo se, nedavno je Mihajlo pazario skupoceni komad nakita, a potom se odmah i pohvalio na Instagramu, on je kupio Cartierov sat čija je vrednost nešto više od 18 hiljada dolara.

Mladi reper je par puta već isticao da je veliki ljubitelj satova, pa je čak u jednoj emisiji i pokazao svoju kolekciju.

Komentari (1)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News