Pretraži

Anja Bla pokazala kako je izgledala pre napornih treninga: Razlika je očigledna, fanovi ne mogu da poveruju da je ona na fotografijama (FOTO)

Izvor:  IDJTV
|
Influence
0
anja bla

Poznata influenserka Anja Bla pokazala je kako je izgledala pre nego što se posvetila napornim treninzima, a fanovi nisu krili koliko su iznenađeni prizorom.

Anja Bla je jedna od naših najatkraktivnijih influenserki koja svojim fizičkim izgledom privlači veliku pažnju kako muške, tako i ženske populacije. Iako se na njenom profilu mogu pronaći različiti sadržaji, a najčešće su objave vezane za njen život sa dečkom, influenserom Bogdanom Ilićem, poznatijim kao Baka Prase, ipak najviše pažnje privlače objave vezane za njen izgled.

U poslednje vreme influenserka je odgovarala na mnogobrojna pitanja pratilaca vezana za šminkanje, negu lica i naravno vezana za njenu izvajanu figuru.

Sada je, nakon što je „zapalila“ Instagram fotografijama sa jednog fotografisanja, gde se vidi da je itekako posvećena treningu, odgovorila na nekoliko pitanja vezanih za održavanje savršene figure, pa pokazala kakav napredak je postigla zahvaljujući godinama treniranja.

Naime, nakon što ju je jedan od fanova upitao kako je moguće da se nakon toliko treniranja „ne vidi napredak u njenom izgledu“ i da izgleda isto već godinama, ona je oštro u svom stilu odgovorila.

– A šta mogu još da uradim? Da mi izrastu krila od treniranja, ne razumem? Ja sam postigla davno šta sam htela i to održavam zato se nešto mnogo i ne menja. Ja nemam želju da budem krupnija. Ponekad imam samo želju da budem mršavija da bi mi stomak bio još više izdefinisan. Ja održavam svoje telo, treniram da imam mišićnu masu, da budem zategnuta i to je to, nemam neku želju za velikom promenom jer sam prezadovoljna ovako – naglasila je oštro influenserka.

Foto: Instagram printscreen/anjablaa

Nakon ovog odgovora ona je odlučila da pokaže svima kakav je napredak postigla zahvaljujući godinama treniranja, pa je pokazala kako je izgledala pre nego što se posvetila oblikovanju svog tela, a nakon što su uvideli razliku fanovi su ostali bez teksta.

– Svi koji kažu da ja nemam napredak lupaju gluposti. Vi mene znate 3-4 godine i sve vreme ja izgledam realno dobro. Bude tu i tamo malo promena, nekada sam malo krupnija, nekada sitnija ali sam istrenirana i zategnuta jer treniram dugo i postigla sam šta želim. Ovo su slike dok nisam počela da treniram, uvek sam bila mršavija, nikada nisam imala višak kg – napisala je ona uz opis fotografija na kojima se i te kako vidi veliki napredak u oblikovanju njenog tela.

Foto: Instagram printscreen/anjablaa

Ovim je Anja jednom za sva vremena stavila tačku na nagađanja da se ne vidi napredak od posvećenog treniranja i dokazala svima kako upornost na kraju uvek ima učinak.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence