Pretraži

NE RAZDVAJAJU SE: Voyage nikad srećniji u ljubavi, njegova devojka otkrila koje mesto su izabrali za DEJT! (FOTO)

Showbiz
0
voyage
Foto: Instagram printscreen/voyage.mp3

Popularni reper Voyage pamtiće ovu godinu po brojnim poslovnim uspesima, ali i po tome što je ponovo pronašao sreću u ljubavi.

Mladi izvođač je u poslednje dve godine izbegavao da komentariše svoj privatni život, a iako je bio nekoliko puta povezivan sa influenserkama i pevačica, on je ove navode demantovao i isticao da je singl.

Međutim, početkom leta ove godine krenule su spekulacije da je Voyage konačno ispunjen na ovom polju. Ubrzo nakon toga isplivao je snimak njega i njegove nove izabranice u jednom kafiću. Tada se saznalo da se radi o izvesnoj Tamari Kujačić koja nije iz Srbije i nije najbolje ni bila upućena u slavu i popularnost svog momka.

Par se u početku trudio da svoju vezu sačuva što dalje od budnog oka javnosti, ali su nakon reperovog velikog koncerta, koji se održao u septembru, počeli svoju ljubav da pokazuju na društvenim mrežama što je oduševilo njegove fanove.

U poslednje vreme ovaj par se ne razdvaja, a mnogi su primetili da Tamara sve češće prati Voyaga na nastupima, te mu je nedavno pravila društvo na velikoj australijskoj turneji, kao i na koncertu Tee Tairović u Makedoniji, na kom je sve zadivila svojim stajlingom.

Mladi par je trenutno u Beogradu, a kratku pauzu između reperovih nastupa iskoristili su za dejt u zoološkom vrtu. Tamara je Voyaga uslikala pokraj jednog od kaveza kako uživa u kokicama.

voyage
Foto: Instagram printscreen/tamarakujacic

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz