Pretraži

VOJAŽ I NJEGOVA DEVOJKA NE KRIJU KOLIKO UŽIVAJU U LJUBAVI: Fotkom iz kupatila oduševili pratioce (FOTO)

News
1
Foto:Printscreen/Instagram:voyage.mp3
Foto:Printscreen/Instagram:voyage.mp3

Vojaž je na svom Instagram storiju objavio fotografiju sa svojom devojkom, a detalj koji su ovog puta podelili sa fanovima svima je bio simpatičan.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Voyage (@voyage.mp3)

Mladi reper Mihajlo Veruović poznatiji kao Vojaž nedavno je obelodanio vezu sa mladom Tamarom Kujačić, a otkako su otkrili da su u ljubavi, sa javnošću ne prestaju da dele romantične trenutke na kojima pokazuju koliko uživaju zajedno.

Oni su nedavno bili na zajedničkom putovanju u Francuskoj povodom njenog rođendana gde su sudeći po fotografijama uživali, jer je Tamara tom prilikom objavila niz njihovih fotografija iz „Grada ljubavi“.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Voyage (@voyage.mp3)

Sudeći po njihovim objavama, možemo zaključiti da uživaju zajedno, a ovog puta Vojaž je objavio neobičnu fotografiju sa svojom izabranicom Tamarom.

Par se ovog puta fotografisao u kupatilu, a tom prilikom pokazali su da zajedno obavljaju i „bjuti rutinu“, dok drže maske na licu.

Vojaž
Foto:Printscreen/Instagram:voyage.mp3

Iako Vojaž svoju privatnost uglavnom daleko od očiju javnosti, sada je rešio da pokaže kako provode zajedničko vreme u svoja četiri zida, a ovim potezom oduševio je svoje brojne pratioce.

 

Komentari (1)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News