Pretraži

VOJAŽ PROSLAVIO ROĐENDAN SVOJE DEVOJKE U PARIZU: Tamara podelila detalje sa putovanja, evo kako se provode u Gradu ljubavi (FOTO)

Showbiz
2
Foto:Printscreen/Instagram:tamarakujacic

Vojaž je nedavno otputovao u Pariz gde je sa svojom devojkom proslavio njen rođendan, a ona je pokazala na Instagramu neke detalje sa njihovog putovanja.

Nakon više meseci nagađanja o ljubavnom životu ovog mladog muzičara odlučio je da stavi tačku na spekulacije i da svima stavi do znanja da je njegovo srce “ukrala“ prelepa Tamara Kujačić.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ♡ TAMARA KUJACIC (@tamarakujacic)

Mihajlo očigledno više ne krije od javnosti koliko je zaljubljen u svoju devojku, pa se zbog toga na njegovom profilu mogu vrlo često naći njihove zajedničke fotografije gde se vidi da su jako zaljubljeni jedno u drugo.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ♡ TAMARA KUJACIC (@tamarakujacic)

Njihova veza je bila enigma dugo vremena, jer nije otkrivao njeno lice sve do skoro, a kada je pokazao kako izgleda devojka koja je osvojila njegovo srce svi su se složili sa jednom činjenicom- da je prelepa!

Oni su se nedavno vratili sa putovanja iz Dubaija gde su proveli vreme zajedno, a ubrzo nakon toga su se uputili u Pariz povodom proslave koja im je zasigurno bila jako važna.

Naime, on se sa svojom devojkom Tamarom uputio u Pariz kako bi proslavili njen rođendan, a ona je povodom toga objavila na Instagramu niz njihovih fotografija sa tog putovanja, te pokazala pratiocima neke male detalje njihovog boravka u Gradu ljubavi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ♡ TAMARA KUJACIC (@tamarakujacic)

Na prvoj fotografiji u nizu se može videti Tamara kako sedi u restoranu, dok je preko puta nje Vojaž koji stoji iza kamere i fotografiše je.

Ona je tom prilikom nosila crnu haljinu koja ide uz telo, a kosa joj je bila sređena, te je verovatno fotografija nastala na rođendanskoj večeri.

Vojaž
Foto:Printscreen/Instagram:tamarakujacic

Na narednoj fotografiji mladi par se drži za ruke, a takve fotografije su već objavljivali dok javnost još uvek nije znala ko je brineta sa kojom je Vojaž u ljubavi.

Neizostavan deo njihovog putovanja su bile i polaroid fotografije koje su se našle u ovom nizu na Instagramu.

Vojaž
Foto:Printscreen/Instagram:tamarakujacic

Oni su pojedinačno pozirali na fotografijama, pa su očigledno fotografisali jedno drugo, a ispod Tamarine slike se može primetiti da postoji još jedna fotografija koju nisu pokazali u celosti, već se vidi samo mračan deo fotografije.

Sudeći po njihovim fotografijama izgleda da je mladi par uživao u zajedničkom putovanju i kvalitetnom vremenu koje su proveli zajedno.

Prisetimo se da Tamara ne živi u Srbiji, pa zbog toga je Vojaž u pauzama od nastupa i projekata često van zemlje sa svojom lepšom polovinom.

@krajinoviccc @Voyage #voyage #voyagedevojka #voyagemp3 #fyp #foryou #foryoupage ♬ original sound – Maki

Dok njihova veza još uvek nije bila potvrđena javnosti, oni su bili “uhvaćeni“ od strane jednog Mihajlovog fana u Oslu kako šetaju zajedno držeći se za ruke, a fan je sve to usnimio i objavio na Tiktoku i snimak je postao vrlo viralan u kratkom vremenskom roku.

Komentari (2)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz