Pretraži

„PRETVORIO SI NAM ŽIVOT U PAKAO“: Sin Anđeline Džoli i Breda Pita šokirao oštrim rečima i uvredama upućenim ocu!

Showbiz
0
bred pit
Foto: MPP / Crystal Pictures / Crystal pictures / Profimedia

Pre nekoliko godina javnost je ostala šokirana kada su sa jednog Instagram profila koji se predstavljao kao Paks Džoli-Pit, Bredu Pitu upućene oštre reči i ozbilje uvrede. 

Nakon godina sumnje, sada je konačno potvrđeno da se iza profila zaista nalazio Paks, jedan od šestoro dece Anđeline Džoli i Breda Pita.

Još od njihovog razvoda 2016. godine, javnost spekuliše o odnosu koji Bred ima sa svojom decom i Anđelinom. On navodno ne održava nikakav kontakt kako ni sa Anđelinom tako ni sa njihovo troje usvojene i troje biološke dece, te se mnogima se čini da netrpeljivost postoji i sa jedne i sa druge strane.

Takođe svima je poznata priča o sukobu između njega i njegovog najstarijeg sina Medoksa u privatnom avionu gde je glumac fizički nasrnuo na Anđelinu za šta postoje dokazi u vidu fotografija i glumičinih povreda, nakon čega je Anđelina i podnela zahtev za razvod nakon 12 godina ljubavi.

Pre nekoliko godina Paks, usvojeni sin Anđeline i Breda, je na svom Instagram profilu nazvao svog oca „ser..m svetske klase“ i “ osobom dostojnom prezira“

Upravo zbog takvih osobina njegovog oca, njegovo četvoro dece „drhte od straha“ naveo je Paks na svom Instagramu. Ova poruka je postavljena uz Bredovu sliku dok prima Oskara za najbolju sporednu ulogu i to simbolično na „Dan očeva“.

Kako prenosi Dejli mejl, Paks Džoli-Pit je optužio svog oca da mu je od života napravio pakao, a sve se to desilo 2020. godine.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Brad Pitt (@bradpittofflcial)

U ovoj objavi mladić je odlučio da javno iznese mali detalj njihovog privatnog života, a ono što je svima postalo očigledno nakon ovakve poruke, jeste da po njihovom shvatanju, Pit nije bio dobar otac.

„Učinio si od života mojih najbližih stalni pakao. Možeš da kažeš sebi i svetu šta god želiš, ali istina će jednog dana izaći na videlo. Srećan Dan očeva, ti je*eno grozno ljudsko biće“ u sarkastičnom tonu je završio Paks.

Anđelina je Paksa usvojila iz sirotišta u Ho Ši Minu u Vijetnamu 2007. godine, kada je on imao svega 3 godine, a godinu dana kasnije zvanično ga je usvojio i  Bred Pit.

Bred i Anđelina su se rastali 2016. godine, samo dve godine nakon što su zvanično stupili u brak, a deca su nakon razvoda ostala sa majkom.

Iako je cela priča ostala nepotvrđena, jer u tom trenutku nije bilo garantovano da je to zaista Paksov profil, sada je izvor Dejli mejla potvrdio da privatni profil sa kog su objavljeni tekst i fotografija pripadaju Paksu.

Podsetimo se, nedavno se i Bredova i Anđelinin ćerka, Zahara odrekla prezimena svog oca kada je počela sa pohađanjem prestižnog koledža Spelman u Atlanti. Ona se na koledžu prilikom upoznavanja predstavila kao Zahara Marli Džoli, što je mnoge ostavilo u šoku.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz