Pretraži

O NJEGOVOM LJUBAVNOM ŽIVOTU BRUJALI SU MEDIJI: Vojaža su spajali sa mnogim devojkama, a ONA je osvojila njegovo srce (FOTO)

News
0
Foto:Printscreen/Instagram:voyage.mp3
Foto:Printscreen/Instagram:voyage.mp3

Vojaž važi za jednog od omiljenijih javnih ličnosti, posebno ženskog dela publike, a njegov stil i muzika ne prestaju da oduševljavaju njegove fanove.

Gde god da se pojavi mami poglede, a koliko ga je teško osvojiti pokazuje činjenica da u njegovom „istorijatu ljubavi“ nema puno devojaka za koje je javnost znala.

Ipak, kada se osvrnemo na njegov ljubavni život možemo samo da uvidimo da je svakom odnosu pristupao sa puno emocija i iskrenom ljubavlju, a to je javnost imala priliku da vidi i kroz njegovu prvu javnu vezu sa Anđelom Ignjatović Breskvicom.

Mladi reper u jednom od njihovih intervjua osvrnuo se na to kako je započela romansa između njega i Breksvice. Naime, on je u to vreme već bio aktivan na društvenim mrežama, jer je redovno kačio snimke kako repuje, a ubrzo je i snimio neke od pesama.

Kako je istakao, njega je Anđela pratila na Instagramu i jednog dana je objavila snimak kako peva kaver na njegovu pesmu, a reperu se to dopalo pa je uzvratio praćenje i tako je sve počelo.

Prvo viđanje, dejt, simpatije su bile obostrane od prvog dana, a ubrzo su uplovili i u vezu koju su od prvog dana pokazivali na društvenim mrežama.

Foto:Printscreen/Youtube:generacijazed
Foto:Printscreen/Youtube:generacijazed

Tu su usledili i njihovi zajednički projekti, jer su sve pesme koje imaju iz tog perioda bile zajedničke. Počeli su da nastupaju i zajedno i činilo se kao da je u pitanju ljubavna priča iz bajke.

Svima je bilo nezamislivo da postoji mogućnost da se dvojac jednog dana rastane, jer je izgledalo kao da je sve u savršenom redu. Stvorili su zajedničku fan bazu koja im je bila najveća podrška, njihove zajedničke pesme su obarale sve rekorde i bile prve u trendingu, ali očigledno da nije sve baš onako kako izgleda.

Ništa nije nagoveštavalo da će doći do njihovog rastanka, sve dok jednog dana njihovi fanovi nisu primetili da su Vojaž i Breskvica obrisali sve zajedničke fotografije na svojim profilima na Instagramu, koje su pre toga rado delili sa svojim fanovima.

Upravo ovaj njihov potez izazvao je lavinu komentara na društvenim mrežama u kojima se spekulisalo da je popularni par raskinuo.

Tada su pripremila zajednički i ujedno poslednji projekat pesmu “Beli grad“ koja je ugledala svetlostg dana tek nakon raskida i bez spota, već sa njihovim starim snimcima iz privatne arhive.

 

Malo pre njihovog raskida Brekvica je dala izjavu po pitanju njihove ljubavi:

“Naša ljubav je jaka, jer se uvek držimo zajedno. Upoznali smo se pre nego što smo počeli da radimo. Nismo mi tu zajedno radi posla i slave. Sve što radimo, nije prisiljeno i nije nametnuto. Teško je, ali uvek nađemo vremena za nas.

Sklonimo se u kuću, gde se ušuškamo u krevetu i pravimo pesme. Tako su i nastali naši hitovi. Bitna stvar u našem odnosu je poverenje, razumevanje i to što se u svemu slažemo. Svakodnevno upotpunjavamo jedno drugo“ – rekla je Breskvica tada za Blic.

Nažalost ubrzo nakon toga je došlo i do njihovog raskida, a onda su im se i muzički putevi razdvojili i svako je krenuo svojim putem.

Tim povodom je Breskvica posvetila pesmu Mihajlu, a u pitanju je pesma Bon Voyage.

Oni su dugo vodili “muzički rat“, jer se dešavalo da uvek izbacuju pesme istog dana u isto vreme, pa su njihove fan baze uvek pokušavale da nadjačaju jedna drugu.

Međutim, Breskvica zvanično stavila tačku na ceo taj odnos kada je javnosti otkrila da ima novog dečka, dok je u tom periodu Vojaž, sudeći po informacijama koje je delio sa javnošću, bio solo.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Voyage (@voyage.mp3)

No, nepunih mesec dana posle raskida, Vojaž se oglasio na svom Instagram nalogu i objavio fotografiju i pokazao svoj novi imidž, ali svojom objavom poručio da više ne pati zbog raskida i da je preboleo Breskvicu.

„Još malo pa je mesec dana, osećam se zdravije i spremnije, nije još ništa posebno, ali osećam se odlično“, poručio je on tada na Instagramu.

Vojaž je rekao da je ljubav sa Breskvicom ona koju će svima prepričavati, a ističe da nije povređen nakon raskida, ali da mu je bolno sećanje na lepe momente sa Anđelom koji mu nedostaju.

Foto:Printscreen/Youtube:generacijazed
Foto:Printscreen/Youtube:generacijazed

– Ona je bila moja prva ljubav, ta ljubav nikada neće imati zaborava. To je ljubav koju ću svima prepričavati, kao što sam se kleo u nju ranije to ću nastaviti i da radim, zato što mi je bilo predivno – rekao je tada Vojaž.

– Anđela je predivna osoba i želim da joj se zahvalim što mi je podarila jedan predivan period života i što ga je podelila sa mnom, ali život ide daje. Nisam povređen, ali mi nedostaju lepi momenti kojih se sećam i to je bolno – ispričao je pevač.

Razlog raskida se i dalje nije otkriven, te se osvrnuo i na to:

  • Taj razlog raskida svi toliko žele, ali iz mojih usta to nikada neće izaći, ja o tome nikad neću pričati – rekao je Veruović u u emisiji IDJ Hot“.

Posle raskida povezivali su ga sa raznim devojkama, a jedna od njih je bila Đina Džinović. 

Međutim, on je ubrzo to demantovao, baš kao i Đina, a na svojim društevnim mrežama su napisali kako su samo dobri porodični prijatelji i da ništa osim prijateljstva između njih ne postoji.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Djina Dzinovic (@djinadzinovic)

Vojaž je, ipak, nedavno rešio da otkrije da je ponovo srećan u ljubavi, pa je konačno javnosti predstavio svoju novu devojku.

Reč je o Tamari Kujačić, čiji identitet u početku reper nije želeo da otkriva, ali je pre nekoliko meseci priznao da je zaljubljen.

„Jesam, zaljubljen sam. To je već javna stvar. Imam devojku, jako mi je lepo. Voleo bih da taj deo života mog ostane privatan koliko god to može, jer to je jedina stvar koja može da bude samo moja. Ne želim više da imam stres, želim da uživam“, rekao je Vojaž tada za 24sedam.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Voyage (@voyage.mp3)

Prvi put kada su on i Tamara bili uhvaćeni zajedno to je bilo u Oslu, jer kako je Vojaž jednom prilikom izjavio da ona ne živi u Srbiji već u Norveškoj, pa odatle i razlog njegovog putovanja tamo.

Kada je govorio za medije ispričao je da su se upoznali preko zajedničkih prijatelja i da je tako sve počelo, ali nije želeo da otkriva previše detalja.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ♡ TAMARA KUJACIC (@tamarakujacic)

Ubrzo su se uputili i na zajedničko putovanje odakle su emotivne trenutke vrlo rado delili sa svima i dokazali kako uživaju u ljubavi, očigledno da mu je bio potreban odmor od objektiva i paparaca i da svoje slobodno vreme posveti Tamari.

Mihajlo je napokon stavio tačku na sva nagađanja o svom ljubavnom životu i pokazao svima da sada ima novu devojku kojoj je bio spreman da ponovo otvori srce, a od tada ni Mihajlo ni Tamara ne prestaju da sa javnošću dele fotografije na kojima pokazuju koliko su zaljubljeni i srećni zajedno. 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News