Pretraži

VELIKO SLAVLJE U DOMU KATARINE GRUJIĆ I MARKA GOBELJIĆA: Pevačica podelila dirljive fotografije, pa se nežnim rečima obratila naslednici (FOTO)

News
0
katarina grujić
Foto: Instagram printscreen/katarinagrujic.doll

Pevačica Katarina Grujić i fudbaler Marko Gobeljić danas proslavljaju drugi rođendan ćerkice Katje, a dirljivim fotografijama koje su podelili putem društvenih mreža uptili su svojoj mezimici najlepše želje. 

Katarina je na današnji dan pre dve godine dobila ćerku sa fudbalerom Markom Gobeljićem, a Marko je tada povodom rođenja svoje ćerke upriličio veliku proslavu.

Pevačica je danas raznežila sve svoje partioce kada je podelila fotografije iz svog doma na kojima se vidi mala slavljenica koja pozira ispred svoje rođendanske torte.

Katarina Grujić
Foto: Instagram printscreen/katarinagrujic.doll

“Srećan rođendan živote majkin“, napisala je Katarina na svom Instagram storiju uz fotografiju svoje ćerke Katje.

Ubrzo je objavila i kolaž fotografiju povodom njenog rođendana, dok je njen Instagram stori ispunjen fotografijama njene ćerke Katje, jer su njeni bliski prijatelji postavljali čestitke za njen rođendan, a Katarina je njihove objave podelila na svom profilu.

Foto: Instagram printscreen/katarinagrujic.doll

Po fotografijama koje su se našle na njenom Instagram storiju možemo reći da slavljenica i te kako uživa u svom danu.

Prisetimo se, Katarina se nedavno dotakla teme kako se upoznala sa svojim suprugom Markom, pa tom prilikom izjavom nasmejala sve.

-Interesantno je kako samo se upoznali… on je bukvalno došao na moju slavu nepozvan. Na slavu ga je pozvao naš zajednički drug Žare, koji me pitao da li može da dođe neki njegov drug, a ja sam kao iz topa rekla ne – otkrila je Grujićeva, i dodala:

 Kada mi je rekao koji je drug u pitanju, onda sam pristala. Samo je banuo i rekao: “Zdravo, ja sam Marko, srećna slava“ – ispričala je ona.

Katarina je otkrila da su oni nastavili od tada da se druže, ali da je njihov odnos kasnije prerastao u vezu, a posle i u brak.

-Posle smo se družili, a onda ušli u vezu, posle godinu dana u brak i eto četiri godine smo zajedno! Meni je prelepo u braku i nadam se da ćemo ostati do kraja života zajedno – istakla je Katarina u „Magazinu In“.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News