Pretraži

NIKOLIJA NOVOM OBJAVOM ZAINTRIGIRALA PRATIOCE: “Ne mogu da izdržim da ne podelim sa vama!“ (FOTO)

Muzika
0
Foto:Printscreen/Instagram:nikolijaofficial
Foto:Printscreen/Instagram:nikolijaofficial

Nikolija je na svom Instagram storiju podelila fotografije iz muzičkog studija i time zagolicala maštu pratilaca na Instagramu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by NIKOLIJA (@nikolijaofficial)

Ona važi za jednu od prvih žena na našim prostorima koje se upustila u trep vode, pa time probila led i otvorila put drugim koleginicama koje žele da se bave tom vrstom muzike.

U par navrata Nikolija je najavljivala svoj album, ali nije precizirala datum, već je samo rekla da će se „uskoro dogoditi“.

Novim Instagram storijima zagolicala je maštu svojih pratilaca i dala im tim putem nove informacije u vezi nadolazećeg albuma.

Foto:Printscreen/Instagram:nikolija_official

“ Znam da je mart “daleko“, ali ne mogu da izdržim da ne podelim sa vama osmehe koje mi ovaj album izmami svaki dan“, napisala je Nikolija na svom Instagram storiju.

Na snimku koji se našao na njenom profilu može se videti da je Nikolija vidno srećna i zadovoljna kako zvuči njen album, a sudeći po opisu koji se našao na njenom video snimku, pratioci će morati da sačekaju još par meseci kako bi čuli njen novi album.

Foto:Printscreen/Instagram:nikolija_official

U narednom Instagram storiju se obratila i svojim saradnicima, a ni na tom video snimku nije krila uzbuđenje.

“Kakva je ovo pesma, braćo šta je ovo“ napisala je Nikolija.

Informacije koje do sada imamo nam govore da će na ovom albumu Nikolija sarađivati sa THCF-om kao i svojom standardnom ekipom koja je stalna postava Made In Balkan-a, a da sam album možemo očekivati u prolećnom periodu.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Muzika