Pretraži

ALEKSANDRA MLADENOVIĆ SE USELILA U DOM IZ SNOVA: Pevačica kupila TREĆU nekretninu, samo za uređenje dala vrtoglavu cifru! (FOTO)

Showbiz
0
ALEKSANDRA MLADENOVIĆ
Foto: Instagram printscreen/aleksandra_mladenovic_

Poznata pevačica Aleksandra Mladenović uselila u novi stan, za čije uređenje je dala preko 80.000 evra, a kako kaže, o ovakvom domu je oduvek maštala. 

Pevačica Alekasndra Mladenović već godinama je prisutna na domaćoj javnoj sceni, a nakon učešća u muzičkom takmičenju, ne prestaje da privlači pažnju javnosti.

Ona se nakon takmičenja iz malog mesta preselila u Beograd, a za samo šest godina, koliko je na muzičkoj sceni, postala je vlasnica dva stana, dok je sada sebi obezbedila i treću nekretninu.

Ona je na Instagramu objavila sliku iz novog stana, a u opisu je napisala:

– Danas je za mene jako poseban dan… Uselila sam se u svoj novi dom, o kakvom sam uvek maštala. Imala sam tu čast da mi Njegovo Preosveštenstvo Episkop remezijanski Stefan Šarić očita molitvu i osvešta stan.

Komšije su izgleda veoma zadovoljne sa Aleksandrom, pa su istakli kako su njoj roditelji velika podrška, ali su odali i da u istoj zgradi živi još jedna javna ličnost.

– Aleksandra se zaista angažovala oko stana, majstori su joj danima radili i unosili nameštaj, a ona je sve nadgledala. Kada je ona radila viđali smo njene roditelje, oni su mezimici velika podrška, a ako je suditi po ovome što smo videli, tu su uvek kad joj je potrebno. U istoj ovoj zgradi u koju se doselila ona je i Ognjen Amidžić, dosta poznatih imamo u kraju – rekao je njen komšija za Blic.

Aleksandra je svaki detalj u novom stanu pažljivo birala i uopšte nije štedela novac.

– Arhitekta joj je uradio projekat cele nekretnine i većina nameštaja se radila po meri. Kad su se složili oko rešenja krenulo je izvođenje radova. Po onome što sam videla, opremanje je sigurno nije izašlo ispod 80.000 evra, stvarno su vrhunski materijali i izrada. Nije štedela, htela je da sve bude sa ukusom, ipak će ona tu da živi. Birala je svetlije nijanse, ubacila je đakuzi, nije žurila, već je dugo birala komade koji joj se sviđaju – istakao je jedan izvor blizak pevačici, pa dodao:

– Sve stvari je prebacila. Oko seljenja su joj pomogli najbliži, sad je sve spremno da uživa u onome što je dugo planirala. Prezadovoljna je rezultatima, sve je kako je zamislila. Radi zaista puno, tražena je, kad nije na nastupu onda je često u studiju, želela je da ima svoju oazu mira kad je u Beogradu, i baš to je i dobila.

Pevačica se i sama oglasila povodom preseljenja, i istakla šta je njoj najbitnije kada se radi o novom stanu.

– Tačno je da sam u svom novom stanu i zbog toga sam jako srećna. Nije mi žao što sam čekala, a što se cifre tiče, misim da zaista nije bitno koliko se uloži, bitno je da čovek bude zadovoljan i da je dobar kvalitet. Novac nikada nije presudan i o tome ne volim da pričam – rekla je pevačica za „Blic“

Aleksandra je dosada bila smeštena u jednom stanu u blizini centra Beograda, a kako jedan izvor navodi za pomenute medije, njega neće zadržati.

– Koliko sam čula, plan joj je da taj stan proda. Aleksandra zaista pametno ulaže sav novac koji zaradi, nije rasipnica, verovatno ponovo ima neke planove – zaključujio je izvor za pomenute medije.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz