Pretraži

„DOŠAO JE NA SLAVU NEPOZVAN“: Katarina Grujić otkrila kako je izgledao prvi susret sa Gobeljom

News
2
Katarina Grujić Marko Gobeljić
Screenshot: Instagram/gobeljamg7

Pevačica Katarina Grujić i njen suprug fudbaler, Marko Gobeljić, već nekoliko godina uživaju u skladnoj ljubavi iz koje su i dobili ćerku Katju.

Ona je sada otkrila i kako je počela njihova ljubavna priča, a sve se desilo kada je Marko neplanirano došao na njenu slavu.

  • Interesantno je kako samo se upoznali… on je bukvalno došao na moju slavu nepozvan. Na slavu ga je pozvao naš zajednički drug Žare, koji me pitao da li može da dođe neki njegov drug, a ja sam kao iz stopa rekla ne – otkrila je Grujićeva, i dodala:

Kada mi je rekao koji je drug u pitanju, onda sam pristala. Samo je banuo i rekao: “Zdravo, ja sam Marko, srećna slava“ – ispričala je ona.

Nakon toga, Katarina je otkrila da su oni nastavili da se druže, a njihovo prijateljstvo je u jednom trenutku prešlo u ljubav.

Katarina Grujić

  • Posle smo se družili, a onda ušli u vezu, posle godinu dana u brak i eto četiri godine smo zajedno! Meni je prelepo u braku i nadam se da ćemo ostati do kraja života zajedno – istakla je Katarina u „Magazinu In“.

Marko i Katarina, trenutno su razdvojeni, s obzirom da je Marko zbog poslovnog angažmana otišao u Atinu. Gobeljić igra za klub Kifisija, a Katarina je rekla kako je malo tužna zbog razdvojenosti od partnera.

  • Radimo zajedno, svuda idemo zajedno, osim na poslove. On na svoj, ja na svoje. To je jedina razlika. Teško je kada ostaneš sam, sve padne na tebe, ne samo obaveze, to mi je najmanji problem. On mi najviše nedostaje da bude tu pored mene – otkrila je pevačica ranije.

 

 

 

Komentari (2)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News