Pretraži

Od početka karijere u društvu svetskog džet-seta: Isplivala stara fotka Tamare Kalinić, evo sa kojom holivudskom zvezdom je uživala na jahti (FOTO)

News
1
Foto:Printscreen/Instagram:tamara

Tamara Kalinić je od početka svoje influens karijere bila u društvu poznatih ličnosti, a zbog jedne glumice se posebno našla u centru pažnje.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara)

Tamara, pored toga što je jedna od naših najuspešnijih i najuticajnijih modnih influenserki je i te kako rado viđen gost na svim velikim modnim događajima gde joj razne poznate ličnosti prave društvo.

Neretko posećuje mesta za odmor gde se nalaze najveće zvezde svetskog džet seta, a među njima je očigledno i Tamara Kalinić.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara)

Ovog puta je na Tiktoku osvanuo snimak na kom se nalazi niz starih fotografija Tamare Kalinić i glumice Nine Dobrev koja je poznata po ulozi u seriji “Vampirski dnevnici“.

Sudeći po fotografijama očigledno je da nisu nastale skoro, pa je to dokaz da je Tamara od početka svoje influens karijere u društvu poznatih ličnosti.

@secretfairytale Tamara Kalinic I Nina Dobrev na crvenom tepihu u Kanu 2021 #fyp #foryou #foryoupage #viralvideo #viral #xyzbca #foryoupage #foryourpage #foryoupage #foryoupage #foryoupage #foryoupage #fyppppppppppppppppppppppp #tamarakalinic #tamarakalinicstyle #ninadobrev #ninadobrevedit #thevampirediaries #vampirskidnevnici #elenagilbert #catherine #bulgaria #can #france #sofia #balkantiktok #anastasiaspasevska #balkan #trend #trending #secretfairytale #viraltiktok #tiktoksrbija #foryoupage #foryou #fyp ♬ TVOJA NINA – anastasija

Nina Dobrev i Tamara Kalinić pozirale su zajedno sa ostalim devojkama na jahti, a stajlinzi koje su ponele bili su očaravajući.

Tamara je na sebi imala elegantnu haljinu sa belim perjem koja je posedovala dodatke boje kože, dok je Nina nosila jednostavnu crnu haljinu sa izrezom u predelu grudi, a obe su izgledale grandiozno.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara)

Ovo nije prvi put da Tamari pravi društvo neko od poznatih ličnosti. Poznato je do sada da su Naomi i Kembl i ona vrlo bliske, što dokazuje činjenica da su proslavile novu godinu zajedno, čime se Tamara pohvalila na društvenim mrežama.

Komentari (1)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News