Pretraži

Umalo izgubio kuću i sav novac, a sad uživa u luksuzu: Zavirite u raskošnu vilu slavnog repera vrednu 25 MILIONA dolara (VIDEO)

News
0
Foto: Mike Coppola / Getty images / Profimedia

Nakon što je zbog, kako je sam istakao „loših investicija“ umalo ostao bez svog bogatstva, čuveni di-džej Kaled uspeo je da ponovo „stane na noge“, pa se sada može pohvaliti luksuznim nekretninama koje poseduje, a čija ukupna vrednost premašuje 60 miliona dolara.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by DJ KHALED (@djkhaled)

Di-džej Kaled ima čak tri nekretnine u vrednosti od oko 60 miliona dolara, ali odluka je pala na to da mu jedna više nije potrebna, pa ju je stavio na prodaju i to za cifru od 17 miliona dolara

Kuća za koju se odlučio da proda nosi njegov celokupni pečat, pa se u njoj mogu naći i dalje oznake koje asociraju na njega.

Na podu njegove sobe ostala je dobro poznata fraza “We The Best“, kao i soba za patike o kojoj su mnogi pričali, a koja se prostire na čak 1000 metara kvadratnih.

Pored stvari koje su prepoznatljive za njega ostali su još neki luksuzni dodaci kao što je na primer luster od 14-karatnog zlata sa Swarovski kristalima.

Ovu vilu Kaled je kupio 2015. godine za nešto manje od 4 miliona dolara i u nju uložio još 2 i po miliona ne bi li je sredio po svom ukusu, a to je trenutak kada je u kući napravljena posebna soba za patike, ali i bioskopska sala.

S obzirom da se njegova karijera munjevitom brzinom popela na viši nivo, ovaj muzičar je pazario još dve nekretnine i tako proširio svoje bogatstvo.

Pored vile koju sada prodaje, on poseduje i veliki kompleks u Majami Biču koji je plaćen 25 miliona dolara, ali i kuću Robija Vilijamsa sa celokupnim muzičkim studijom koji mu je preko potreban, pazario je za znatno manju cenu, ali opet ne tako skromnu, pa je za ovu nekretninu izdvojio 10 miliona dolara.

 

 

Iako je trošio na nekretnine, Kaled je ranije priznao da je zamalo izgubio svoj dom nakon što je napravio neke loše investicije.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by DJ KHALED (@djkhaled)

„Sećam se da sam imao oko mesec dana da dođem do tog velikog iznosa novca. Stalno sam govorio, “Nema šanse da smo toliko puno radili i da nemamo ništa da pokažemo“, odmah sam promenio to“, rekao je u intervjuu za Rolling Stone.

Kaled je takođe priznao da sam vodi računa o svojim računima umesto da ima računovođe.

„Bez uvrede svim vama divnim poslovnim menadžerima tamo, ne želim da pokvarim vaš posao, ali čuo sam mnogo ludih priča“ rekao je u podkastu Klub Šej Šej Šenona Šarpa.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by DJ KHALED (@djkhaled)

„Nema šanse da dozvolim nekome da ima moć da dira taj težak rad. Nikako“, ispričao je on tada.

Nakon što je govorio o tome kako su ga roditelji naučili da uloži trud u svoje snove i ceni kapital koji stiče, producent je još jednom pojasnio da sam vodi računa o svemu.

„Ne verujem u računovođe, ne verujem u menadžera novca“ rekao je Kaled, pa dodao: „Ja plaćam sve sam – čoveka koji pere auto, frizera, račun za struju, ratu za auto, hipoteku.“

S obzirom da mu je uža specijalnost pravljenje hitova, te tako i zarađuje nema sumnje da će Kaled kada proda jednu od svojih nekretnina koju je stavio na prodaju uložiti u još jednu, ali zasigurno veću.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News