Pretraži

Anja Bla stavila tačku na sva nagađanja: Influenserka oštro odgovorila hejterima, pa otkrila gde joj je skupoceni „mercedes“ koji je dobila od Bake

Izvor:  IDJTV
|
Influence
0
Foto: Instagram printscreen/anjablaa

Poznata influenserka Anja Bla nakon mnogobrojnih negativnih komentara na koje je naišla zbog priče da je njen dečko Baka Prase bankrotirao i prodao njen automobil, napokon stavila takču na sva nagađanja, pa oštro odgovorila „hejterima“.

Anja Bla i njen dečko Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, prethodnih nekoliko dana su bili glavna tema svih medija, nakon što je Baka objavio da je navodno bankrotirao zbog dugova u kojima se našao i da ga je upravo zbog toga njegova dugogodišnja devojka Anja ostavila.

Iako se na kraju drame ispostavilo da je Baka kako je sam istakao „slagao“ svoje pratioce, zbog marketinga, ali i kako bi pomogao ljudima koji su ugroženi i kojima je pomoć bila potrebna, priče su nastavile da kruže.

U jeku drame i lažnih vesti da su on i Anja raskinuli, influenserka je naišla na veliki broj prozivki i negativnih komentara, a sada kada je konačno sve razotkriveno, ona je oštro odgovorila svima koji su joj upućivali neprimerene komentare.

Naime, ona je prvo skrinšotovala svoju pretragu na internetu, gde se vidi da je tražila šta je ljuobomora, a onda je u opisu fotografije napisala:

„Preporučila bih pojedinim ljudima da malo češće posećuju ovakve stranice, a manje Bogdanov i moj profil i možda ostvare neki napredak u životu“, objavila je ona u svom stilu, a nakon toga oštro prozvala sve koji su se „radovali tuđoj nesreći“.

Foto: Instagram printscreen/anjablaa

„Tiktok mi je obrisao video gde sam pojedince koji su se radovali našem raskidu i propadanju nazvala jadnicima, poremećenim i bolesno ljubomornim ljudima“, nagalsila je ona pa dodala:

„Tako da vam putem Instagrama još jednom kažem da ste bolesni i poremećeni ako se radujete tuđoj nesreći. Nikada nećete biti ni srećni ni uspešni dok ste toliko zavidni. Iskreno ni ne zaslužujete ništa dobro u životu. Hvala svim ljudima koji su bili podrška potogtovu ženama, od njih sam dobila najepše poruke“, završila je influenserka.

Foto: Instagram printscreen/anjablaa

Nakon ovih objava ona je se na svom Tiktoku snimila ispred „mercedesa“ koji joj je Baka poklonio za rođendan, a za kog su svi mislilia da ga je prodao. Anja se sada snimila ispred poklona i tako jednom sa sva vremena stavila tačku na priče da je Baka prodao njen auto.

 

@anjablaa Replying to @Higi 7 ♬ original sound – 🦁🦁The Lion 🦁🦁

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence