Pretraži

Anastasija Spasevska se pohvalila novim tetovažama: Sve imaju posebno značenje, a jedna je inspirisana velikim HITOM (FOTO)

Showbiz
0
Foto:Printscreen/Instagram:anastasijaspasevska

Učesnica prve sezone IDJShowa Anastasija Spasevska se na svom Instagram profilu pohvalila novim tetovažama, pa tom prilikom otkrila i njihovo značenje.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by anastasija (@anastasijaspasevska)

Anastasija od svog pojavljivanja u IDJShowu ne prestaje da privlači pažnju svojim izgledom, ali i glasovnim sposobnostima. Još dok se takmičila publiku je osvojila pesmom “Hot sauce“, a sada je i hitom “Tvoja Nina“ pored publike osvojila i trending.

Ona je ovog puta na Instagram profilu podelila niz fotografija svojih novih tetovaža, a potom u opisu objasnila zašto joj one toliko znače.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by anastasija (@anastasijaspasevska)

“Svaka ima svoje veliko značenje, svaka je o stvarima koje su mi promenile život i svaku sam u glavi zamislila kakva će da bude i čekala pravi trenutak“, napisala je Anastasija na svom Instagram profilu.

Spasevska je uradila tri tetovaže, a jedna od njih je upravo inspirisana njenom pesmom “Hot sauce“. Ona je istetovirala bočicu ljutog sosa, a još zanimljivija stvar je to što je uradila zajedničku tetovažu sa Đorđem, producentom iz Made in Balkan-a, koji je ujedno bio i zadužen za stvaranje ove pesme.

Pored ove tetovaže kojoj je očigledno značenje, Anastasija je uradila i tetovažu buketa cveća na nadlatkici i reč “prvenica“ na podlatkici.

Prisetimo se, Anastasija je nedavno objavila svoju treću pesmu pod imenom “Tvoja Nina“ i za kratko vreme osvojila publiku, a po svemu sudeći pesma polako, ali sigurno postaje veliki hit.

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz