Pretraži

U susret izlasku dugoočekivane “Lavine“: Nikolija otkrila detalje o novom albumu, pa priznala ko joj je bio najveća podrška (FOTO)

News
0
Foto: Instagram printscreen/nikolijaofficial

Nikolijin novi album vrlo brzo će ugledati svetlost dana, a ona nije odolela da podeli informacije o njemu koje do sada nisu bile poznate javnosti.

Prve kadrove spotova za nadolazeći album Nikolija je podelila sa pratiocima na društvenoj mreži Tiktok, ali ni to nije sprečilo znatiželjne pratioce da joj postavljaju još pitanja za “Lavinu“.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by NIKOLIJA (@nikolijaofficial)

Kako je i sama najavila u protekloom periodu ona je objavila neke od soundova na Tiktoku, pa su njeni fanovi imali priliku da čuju prve taktove pesama, a koje će biti dostupne od 15. marta na svim striming platformama.

Nikolija je svojim pratiocima pa dala mogućnost da joj postavljaju pitanja na njenom Instagram profilu i tako im otkrije još neke nepoznate detalje o ovom četvrtom studijskom albumu iz MADE IN BALKAN produkcije.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by NIKOLIJA (@nikolijaofficial)

Ona je neumorno odgovarala na pitanja, a jednim odgovorom je iznenadila, ali i raznežila sve. Naime, neko od pratilaca ju je upitao ko joj je bio najveća podrška za album, na šta je Nikolija odgovorila bez oklevanja.

-Ko ti je bio najveća podrška sa albumom? – glasilo je pitanje.

Foto:Printscreen/Instagram:nikolijaofficial

– Ovaj lepi dečko – odgovorila je Nikolija uz snimak Relje u studiju dok se vidi da preslušavaju njen album.

Nije tajna da je Reljin tim koji je ujedno i Nikolijin radio na većini njihovih muzičkih projekata, pa je to i jedan od razloga zašto je Relja sve vreme uz Nikoliju.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News