Pretraži

„Ta priča se vrti godinama“: Bojana i David odgovorili na spekulacije da su u tajnoj vezi, pa priznali da li ih pogađaju hejt komentari (VIDEO)

Showbiz
1
Foto: Youtube printscreen/IDJTV

Popularni dvojac Bojana Radovanović i David Radosavljević progovorili su o svom odnosu i odgovorili na priče koje ih prate već neko vreme.

Bojana i David proslavili su se još kao deca u jednom muzičkom takmičenju, a pre izvesnog vremena su postali dvojac koji, pored svog pevačkog talenta, pažnju publike neretko privlači i svojim odnosom.

Njih dvoje su svoje pesme najčešće promovisali na društvenim mrežama zajedničkim klipovima, a zbog prisnosti gotovo od samog početka ih prate spekulacije da između njih postoji nešto više od prijateljstva.

David i Bojana su sada gostovali u najnovijem izdanju emisije Quiz na IDJTV-u, u kojoj su između ostalog progovorili o svom odnosu, pa priznali kako reaguju na komentare da su u tajnoj vezi.

„Ne obazire se niko na te komentare. Mi smo ranije razmišljali da snimamo tako neke tiktokove kao što ste verovatno i viđali, da bi ljudi stvarno pomislili da smo zajedno. Tako da to što sada pišu komentare, ja njih ne mogu da krivim, to nam je i bio cilj, ali se uglavnom ne obazire niko na te komentare. Ne obaziremo se generalno na hejt komentare“, rekao je David, a potom se i Bojana nadovezala.

„Isti komentari se vrte već godinama i po TikToku i po Instagramu i oguglaš vremenom. U početku, kad su tek krenuli da se pišu ti komentari, prelistaš, izađeš i to je to“, otkrila je ona.

Šta je popularni dvojac još otkrio o svojim ljubavnim izborima, takmičenju na PZE, ali i daljim planovima za karijeru pogledajte u novom izdanju IDJQuiza.

Komentari (1)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz