Pretraži

Topi se u zagrljaju svog dečka: Tanja Savić novim snimcima pokazala kako uživa u Dubaiju (FOTO)

News
0
Foto: Instagram printcsreen/tanja_savic_private

Pevačica Tanja Savić je na svom Instagram profilu objavila kadrove iz luksuznog Dubaija, a društvo joj pravi njen izabranik o kom se neretko piše u medijima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by TANJA SAVIC (@tanja_savic_private)

Pevačica Tanja Savić već dugi niz godina oduševljava svoje fanove hitovima, ali i nastupima za koje se uvek traži karta više, a sudeći po njenim objavama, očigledno je da priprema i nove projekte.

Osim bogate muzičke karijere, Tanja privlači veliku pažnju javnosti i svojim privatnim životom, a nakon razvoda od svog bivšeg supruga, Tanja je uplovila u ljubavni odnos sa 11 godina mlađim momkom koji nije bio poznat javnosti.

Da njihova ljubav cveta pokazuje činjenica da ovaj par uživa u ljubavi već više od dve godine što su i sada pokazali kada su otputovali zajedno u Dubai

Tanja je na svom Instagram profilu objavila niz video snimaka iz Dubaija, a na jednom od njih je pokazala i sebe i svog partnera Mukija kako je ljubi.

Prisetimo se, Tanja je mnoge iznenadila kada je nedavno govorila za jednu emisiju, pa je svog partnera oslovila sa “suprug“, te mnoge “bacila“ u razmišljanje da li je stala na ludi kamenu u tajnosti.

– Moj suprug je zaista divan… Mogu da kažem, niko ne zna za nas da smo više od dve godine zajedno i ovo je ekskluziva.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by TANJA SAVIC (@tanja_savic_private)

Ona je takođe dodala kako su njih dvoje dugo radili u tajnosti na svojoj vezi, a sada joj pomaže da sinove „izvede“ na pravi put.

– Dugo smo se krili od javnosti, puno smo radili na našoj vezi i dalje radimo na njoj. Puno radimo sa decom i gledamo da ih izvedemo na pravi i na zdrav put – izjavila je Tanja za „Toxic TV“, a priznanje da je tajila dve godine da je u vezi je još više navelo sve da posumjaju da isto radi i sa brakom.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News