Pretraži

Tanja Savić se udala u tajnosti?! Pevačica jednom izjavom pokrenula lavinu komentara, a onda je usledilo neočekivano priznanje

Showbiz
0
Tanja Savić
Screenshot: Instagram/tanja_savic_private

Poznata pevčica Tanja Savić, koja već duže vreme uživa u ljubavi sa 11 godina mlađim pilotom Muhamedom Mukijem Bešićem, jednom izjavnom navela je fanove da se zapitaju da li je u tajnosti rekla sudbonosno „da“.

U poslednje vreme ljubavni život poznate pevačice Tanje Savić je pod budnim okom javnosti. Naime, prošlog leta je isplivala vest da je srce lepe pevačice osvojio 11 godina mlađi zavodnik, koji je u tom momentu bio nepoznat javnosti.

Kako se kasnije saznalo u pitanju je pilot kog je javnost upoznala kao Mukija, ali detalji njihove veze su ostali nepoznati. Od tog trenutka svako pojavljivanje zaljubljenog para privlači veliku pažnju, a sada je Tanja Savić jednim odgovorom navela fanove da se zapitaju da li je pevčica rekla sudbonosno „da“.

Naime, ona je gostujući u jednoj emsiji pričala o svom izabraniku, pa je otkirla koliko joj je teško bilo da nekome „pokloni“ poverenje.

– Pa posle takvog fijaska u ljubavi kakav sam imala u prethodnom periodu života, naravno da je trebao da naiđe neko ko me zaista zaslužuje. Negde sam shvatila da ja zaslužujem visoke kriterijume i ne padam više na stare fore, pogotovu manipulatorske, tako da sam prepoznala jednu dobru čistu dušu, mislim da je on čovek mog života.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by TANJA SAVIC (@tanja_savic_private)

Ona je takođe dodala da njen izabranik nije ljubomoran i da je svestan svojih vrednosti, pa je u jednom trenutku na iznenađenje mnogih Mukija oslovila sa „moj suprug“, što je očekivano svima privuklo veliku pažnju, ali i izazvalo mnogobrojne sumnje.

– Moj suprug je zaista divan… Mogu da kažem, niko ne zna za nas da smo više od dve godine zajedno i ovo je ekskluziva.

Ona je takođe dodala kako su njih dvoje dugo radili u tajnosti na svojoj vezi, a sada joj pomaže da sinove „izvede“ na pravi put.

– Dugo smo se krili od javnosti, puno smo radili na našoj vezi i dalje radimo na njoj.  Puno radimo sa decom i gledamo da ih izvedemo na pravi i na zdrav put – izjavila je Tanja za „Toxic TV“, a priznanje da je tajila dve godine da je u vezi je još više navelo sve da posumjaju da isto radi i sa brakom.

Podsetimo se, Tanja je nedavno dok je gostovala u jednoj emsiji pričala na temu udaje, pa je tom prilikom otkrila kada planira da stupi u brak.

– Želela bih da napravim prvo svoj 40. rođendan, pa da se udam. Daj Bože da bude velika svadba. Videćemo da li ćemo sleteti avionom, zavisi koji  avion, ja se bojim… –priznala je ona u emisiji “Premijera – Vikend specijal“.

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz