Pretraži

„Tako me istera iz takta!“ Lacku progovorio o saradnji sa Crnim Cerakom, pa priznao koji član ga najlakše iznervira (VIDEO)

News
0

Poznati reper Lacku je gostovao u IDJTV emisiji “Quiz“ sa svojim prijateljem Dizzy-jem, a tom prilikom otkrili su do sada nepoznate detalje iz njihovog života.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @lackuu

Od samog početka njihovih karijera Lacku i Dizzy su osnovali svoju grupu poznatiju kao “Fulla gang“, te tako uplovili kroz prijateljstvo u muzičke vode.

Dimitrije, poznatiji kao Lacku, doživeo je pravu ekspanziju i stekao veliku popularnost kada je počeo da nastupa sa rep grupom “Crni Cerak“, a tokom gostvanja u emisiji Quiz na IDJTV dotakao se saradnje sa članovima ove grupe, koji su inače njegovi veliki prijatelji, pa priznao i koji član ga „najlakše iznervira“:

“Bandra, ima tako neki pristup ljudima i onda ja njemu pričam nešto i onda me on gleda kad mu završim moju priču i onda kaže: “I šta sad?“, pa me tako istera iz takta.“ ispričao je Lacku.

Lacku je vrlo aktivan na društvenim mrežama, a u emisiji IDJTV emisiji “Quiz“ je otkrio koju mrežu pak ne gotivi, a u pitanju je Tiktok.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @lackuu

Iako ovaj poznati reper tvrdi da „ne gotivi Tiktok“, on je ipak i te kako aktivan na ovoj mreži, ali ne krije da mu se određeni sadržaji nimalo ne dopadaju, a svi oni koji ga prate znaju da ovaj reper britkog jezika bez problema komentariše tuđe stavove sa kojima se ne slaže.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @lackuu

Kako nastaju pesme u njegovom i Dizzyjevom studiju, kao i kome više prilaze devojke možete saznati u novom IDJ Quiz-u:

 

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News