Pretraži

„Da li da zaplačem?“: Katarina Kolozeus otkrila sve o borbi koju vode ona i njen suprug Ljuba Perućica (FOTO)

Showbiz
0
Foto: Instagram printscreen/ljubaperucica, katarina_kolozeus

Pevač Ljuba Perućica i njegova izabranica, nekadašnja voditeljka Katarina Kolozeus, uživaju u svojoj ljubav koju su 2019. godine krunisali brakom.

Pre samo nekoliko meseci oni su se po prvi put ostvarili u ulozi roditelja, kada im se rodio sin, što je kako je Katarina jednom prilikom istakla potpuno promenilo njih kao par i kao pojedince.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ljuba Perucica (@ljubaperucica)

Njihovim zajedničkim fotografijama i pevač i njegova izabranice redovno pokazuju kako u njihovom domu vlada mir i sklad, kao i da je ljubav jača nego ikada. Ipak, sada je Katarina na svom Instagramu otkrila da joj na jednom polju sve ne ide tako glatko, te da se često vraća u prošlost kada se radi o izgledu.

„Šalje meni muž našu staru sliku, od pre godinu dve, gledam i pitam se da li da zaplačem što više nisam ovako zgodna, zašto sam tada mislila da sam strašno debela i da li će moje telo ikada više ovako izgledati?!? Onda kažem ma da li je to uopšte bitno, da li će me izgled učiniti srećnijom? Pa i on se puno ugojio, starimo. Onda ponovo razmislim i kažem pa šta ako starimo, valjda treba da budemo zadovoljni sobom i da treniramo , da se hranimo zdravo?“, napisala je ona na početku, a potom priznala da se sa suprugom odlučila na životne promene i otkrila kako napreduje na ovom polju.

„I eto tako vam ja odlučim da je vreme za promene i da okrećem novi list. Počinjemo da treniramo i da vodimo računa o ishrani. Na kraju dođe veče, “zavalimo se” u garnituru, pustimo seriju, pogledam Ljubu i pitam ga šta ti se jede, ali molim te da je nešto konkretno sa puno sosića, i eto, toliko od nas i našeg zdravog života. Izgleda da ćemo ipak biti debeli i srećni“, našalila se Katarina na kraju.

Podsetimo, Ljuba je nedavno za „Novu“ otkrio da su on i njegova supruga prošli kroz pakao nakon saznanja da je ostala u drugom stanju. Ona je naime, pre toga operisala beningni tumor na jajnici, a terapija koju je primala je mogla negativno da se odrazi na bebu. Kakvu bitku su vodili i na koji način su zapravo otkrili da je Katarina u drugom stanju, pročitajte ovde.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz