Pretraži

Sve pršti od luksuza: Ovako je Paris Hilton proslavila svoj 43. rođendan (FOTO)

News
0
Paris Hilton
Foto:Printscreen/Instagram:parishilton

Paris Hilton važi za jednu od javnih ličnosti koja obožava skupocene stvari kao i luksuzan život, a to je i ovog puta pokazala kada je proslavila svoj 43. rođendan u krugu porodice i to ni manje ni više nego u – privatnom avionu!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Paris Hilton (@parishilton)

Hiltonova se nedavno ostvarila po drugi put u ulozi majke, a koliko joj prija ta uloga pokazuje činjenica da je svoje društvene mreže pretvorila u mali dnevnik uspomena u kom se mogu naći fotografije njene dece.

Dok je bila ljubitelj žurki, znalo da se njen rođendan slavi i po nekoliko dana, a luksuz je neizostavan deo njenih proslava.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Paris Hilton (@parishilton)

Sada kada ima dvoje dece i kada je odlučila da se posveti porodičnom životu nije izostavila luksuz, ali je ipak za nijansu skromnije proslavila svoj rođendan.

Ona je za svoju proslavu 43. rođendana odlučila da sa suprugom i dvoje dece otputuje svojim privatnim avionom koji je bio dekorisan u njenom prepoznatljivom roze maniru.

Paris je sve to usnimila i objavila na svom Instagram profilu čime je oduševalia svoje pratioce, jer nije izostavila svoje naslednike sa proslave.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News