Pretraži

Nižu uspehe i van naših granica: Ove srpske influenserke sarađivale su sa najpoznatijim svetskim brendovima

Influence
0
Foto: Instagram/grujic_anastasija; Instagram/marijazezelj; Instagram/ tamara; Instagram/lastankovic; Instagram/imfashionbabe
Popularnost zvezda sa društvenih mreža svakim danom sve više raste, a influenseri danas važe za rado viđene goste na raznim velikim događajima. Upravo zbog toga sve više svetskih brendova svoje poverenje poklanja našim influenserima, te su oni sve češće viđeni kao deo globalnih kampanja.
Pojedini su se toliko istakli, da su do sada stekli milione fanova, ali i osnovali svoje brendove i razradili biznise od kojih zarađuju velike sume novca.

1. Tamara Kalinić

Tamara Kalinić jedna je od naših najpopularnijih influenserki, a gotovo od samih početaka na društvenim mrežama, ona se trudila da svoju karijeru i brend izgradi i na inostranom tržištu. Ona je dugi niz godina gradila svoje mesto na influenserskom nebu i sticala poverenje svojih pratioca, a rezultat je to što je ona danas jedna od najtraženijih modnih influenserki, te je i rado viđen gost na svim prestižnim svetskim događajima i modnim revijama.
U više navrata Tamara je bila gost na najprestižnijim modnim događajima kako u evropskim prestonicama tako i u Americi, gde je stajala rame uz rame sa svetskim zvezdama, poput Kim Kardašijan, Naomi Kembel i Nine Dobrev. Poznato je da sarađuje sa najpoznatijim brendovima, kao što su Fendi, Chanel, Valentino i Dior, koji su je i oblačili za svoje revije, a jedna od zapaženijih kampanji koju je imala je slikanje za brend „Skims“ koju je osnovala Kim Kardašijan. Poznata starleta tada je na svom Instagram profilu podelila fotografiju naše influenserke, što je izazvalo opšte oduševljenje kod domaće i strane publike.
Takođe, da Tamara Kalinić uspešno gradi svoju karijeru u influens svetu dokazuje i to da se ona više puta našla na svetskim listama najboljih modnih influenserki, kao i činjenica da je osnovala sopstveni brend naočara – So shady.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara)

2. Marija Žeželj

Jutjuberka, pevačica i manekenka Marija Žeželj svoju karijeru započela je u Srbiji, da bi se 2019. godine preselila u Njujork, gde je nastavila da se bavi modelingom.
Ona je vrlo brzo bila primećena od strane modnih skauta, te su angažmani usledili nakon njenog potpisivanja za prestižnu modnu agenciju, nakon čega je već 2020. godine krasila martovsko izdanje prestižnog magazina „Harper’s Bazaar“, a nedavno nakon toga prošetala je modnom pistom na reviji poznatog brenda „Dolce & Gabbana“ u Milanu.
Jedan od najvećih uspeha je doživela kada se fotografisala za Rijanin brend “Fenty beauty“ , a kako je ona sama tada naglašavala, tom prilikom je ispunila svoju najveću životnu želju. Ono što je sve iznenadilo je i kada je nedavno na društvenoj mreži Tiktok osvanuo je snimak naše poznate influenserke kako pozira, a iza objektiva se nalazio ni manje ni više nego – Skot Disik, bivši muž Kortni Kardašijan.
Disik je snimak sa seta podelio na svom Instagram profilu, a kratkim komentarom nagovestio je da je reč o fotografisanju za Vogue.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by M A R I J A (@marijazezelj)

3. Anastasija Grujić

Anastasija je jedna od naših najpopularnijih influenserki, a kako je sama jednom prilikom otkrila, javnim poslovom je želela da se bavi od ranog detinjstva. Iako se oprobala i u glumi i voditeljstvu, ona je svoje mesto pronašla na influens sceni i važi za jednu od prvih devojaka na našim prostorima koja se ozbiljno upustila u ove vode.
Naša modna blogerka je svojevremeno radila sa nekim od najvećih svetskih brendova, kao što su „YSL“, „Nike“, „H&M“, „Hummel“, „Coca-Cola“, čije je proizvode predstavljala i plasirala svojim pratiocima na domaćem tržištu. Anastasija na svojim mrežama neretko prikazuje svoj specifičan modni stil i odevne kombinacije koje je predstavljala na prestižnim modnim događajima širom Evrope.
Jedno od njenih najupečatljivijih izdanja je između ostalog kada se na jednom događaju pojavila u dugačkoj crvenoj haljini i bundi, dok je za obuću izabrala Off white čizme sa natpisom “For walking“, što je ujedno i bila jedna cela kolekcija pomenutog proslavljenog brenda.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by TAŠA (@grujic_anastasija)

4. Lea Stanković

Popularna jutjuberka Lea Stanković se na sceni pojavila davne 2014. godine, te se snimanjem o modi i lepoti brzo probila na ovoj platformi. Njeni fanovi su je verno pratili, odrastali sa njom i imali priliku da isprate njen put do slave koju uživa na svim društvenim mrežama, te Lea danas ima zavidan broj fanova koji prate sve njene aspekte života.
Lei je popularnost tokom godina donela saradnju sa brojnim domaćim brendovima, a ubrzo je njen rastući uspeh doveo i do toga je primete i veliki inostrani brendovi, među kojima su „Huawei“, „Adidas“, „Guess“, „Pepsi“, „Rauch“, te kozmetičke kuće  „Afrodita“, „Sephora“, „Rimmel“, „Max Factor“  i druge.
Lea je vrlo aktivna i na Instagramu i Tiktoku gde njeni fanovi imaju prilike da je vide u različitim modnim kombinacijama, a najviše pažnje privukli su njeni komadi luksuznih brendova „Jacquemus“, „Louis Vuitton“, „Diesel“, „Steve Madden“ i mnogih drugih.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lea Stankovic 👑 (@lastankovic)

5. Dunja Jovanić

Influenserka Dunja Jovanić svoju karijeru pokrenula je blogom o modi i lepoti. Njoj su bile potrebne godine truda i ulaganja kako bi se probila još na samom početku nastajanja influensiga kao posla. Najveći uspeh Dunja je postigla svojim Jutjutb kanalom, a vrlo brzo je njen uticaj počeo da se širi i putem društvenih mreža. Dunja je danas jedna od najpopularnijih domaćih influenserki na Instagramu, gde svakodnevno deli savete, predloge autfita, ali i reklamira različite proizvode.

Njena saradnja sa bjuti brendom „Maybelline“ obeležila je početak njene karijere, nakon čega je u saradnji sa istom kućom izbacila i liniju svojih karmina koji su vrlo brzo postali omiljeni. Pre izvesnog vremena Dunja je otpočela saradnju sa „Kiko Milano“, a pored bjuti brendova influenserka je stekla poverenje i brojnih drugih inostranih modnih brendova, satova, čak i automobila među kojima su se izdvojile saradnje sa „Nike-om“, „BMW-om“, „Porsche-om“, „Omegom“, „H&M-om“.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dunja Jovanic (@imfashionbabe)

Pre dve godine, Dunja je pokrenula i sopstveni modni brend pod nazivom „BebeByDunja“ koji svakom novom kolekcijom beleži veliki uspeh, te je influenserka uspela da stekne poverenje kako svojih pratioca tako i brojnih ljubitelja modela i materijala ovog brenda.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence