Pretraži

Megan Foks na meti kritika zbog izgleda: Dok je prozivaju da se uništila, glumica se brani neočekivanim izjavama

Showbiz
1
Foto: Instagram printscreen/meganfox

Poznata glumica Megan Foks našla se na meti kritika zbog svog izgleda, a njen komentar je dodatno razbesneo fanove.

Megan Foks je svojevremno važila za jednu od najlepših glumica. Svojom pojavom privlačila je veliku pažnju i bila uzor mnogim devojkama, a danas je samo bleda senka onoga što je nekada bila, dok fanovi nimalo nisu oduševljeni njenim sadašnjim izgledom.

Naime, sinoć je odražana dodela prestižnih People’s Choice nagrada u Santa Moniki, a Megan se pojavila u ulozi prezentera. Ona je sa kolegom Džoom Manganijelom dodelila nagradu za najbolju Sci-fi/Fantasy seriju, a ista je otišla u ruke glumca Toma Hidlstona.

Ipak, ono što je privuklo najveću pažnju jeste njen izgled. Naime, ona je „rekreirala“ haljinu koju je nosila u filmu „Jennifer’s Body“ a koji joj je doneo veliku popularnost. Iako su je fanovi zavoleli zbog filma snimljenog pre 13 godina, danas ona nije ni nalik toj devojci.

Megan je nosila dugu belu svetlucavu haljinu sa dubokim dekolteom koju je upotpunila čoker ogrlicom. Kosu je ofarbala u roze, ali ono što je najviše pažnje privuklo jeste njeno lice.

 

@peopleschoice the cameras love Megan Fox just as much as we do 📸 #PCAs #MeganFox ♬ original sound – People’s Choice Awards

Fanovima je njeno lice privuklo veliku pažnju, pa su komentarisali da je preterala sa plastičnim operacijama. Ovakvi komentari  počeli su pre nekoliko dana kada je glumica objavila fotografiju sa aftera Superbowla, gde su je iskritikovali tvrdeći da izgleda kao plastična lutka i da je izgubila trag svoje prirodne lepote. Tviteraši su je čak uporedili sa likom Čakijeva nevesta iz horor filma „Dečje igre“ iz 1998. godine.

„Zašto si popravljala nešto što nije bilo pokvareno“, „Bila si jedinstveno lepa, sada izgledaš kao i sve druge žene iz fabrike plastičnih hirurga“, „Uskoro očekujem da se pridruži OnlyFansu“, „Tužno je videti kako lepe žene same sebe uništavaju“, „Žena je bukvalno neprepoznatljiva“, „Izgleda klonirano, a bila je unikatna“, „Podseća na Madonu“, „Ja u njoj vidim samo duboku tugu“, bili su samo neki od komentara.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Megan Fox (@meganfox)

Ona je, inače, nako prvog talasa komentara nakon Superbowla odgovorila na ove komentare.

„O moj Bože, ljudi, ja ne izgledam uopšte drugačije. Ispostavilo se da je to samo fotografija u senci slikana mobilnim telefonom na kojoj izgledam kao ukrajinska lutka na naduvavanje, a ja u realnosti izgledam kao jedna od onih super skupih, silikonskih s**s lutki koje možete da kupite samo u Japanu“,  branila se ona.

 

Komentari (1)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz