Pretraži

„Moje obezbeđenje“: Anja Bla provozala svoj skupoceni automobil, pa otkrila da je neko prati u stopu (FOTO)

Influence
2
anja bla
Foto: Instagram printscreen/anjablaa

Influenserka Anja Blagojević, poznatija kao Anja Bla, uživa u luksuzu kojim se još jednom pohvalila na svojim društvenim mrežama.

Podsetimo, Anji je njen dugogodišnji dečko, jutjuber Baka Prase, za rođendan poklonio auto marke mercedes, vredan 100.000 evra koji influenserka neretko vozi po gradu i snima za svoje društvene mreže.

Ona se zbog ovog vozila u jednom trenutku našla i na udaru negativnih komentara, međutim čini se da Anja ne haje za hejtere, kojima se jednom prilikom obratila i poručila da svojim komentarima ispadaju samo smešni.

„Nazivanjem mene sponzorušom, d**ljom ili šta god da mi pišete, neće vama pomoći da dobijete ovakav auto niti će naterati mene da prestanem da ga vozim ili možda da ostavim mogu dečka koji mi ga je poklonio“, rekla je ona između ostalog tom prilikom.

@anjablaa Replying to @💎FRAN💎 ♬ original sound – Anja

Mlada influenserka se sada ponovo pohvalila svojim autom i otkrila da je krenula do Novog Sada.

Foto: Instagram printscreen/anjablaa

Ona je potom, nekoliko sati kasnije otkrila i ko je prati u stopu, a radi se o njenom dečku Bogdanu. On je svoju devojku pratio u skupocenom „Brabusu“, vrednom više od pola miliona evra, koji je kako je jednom prilikom otkrio ostvarenje njegovih snova.

„Obezbeđenje moje. Čuva me“, napisala je Anja uz fotku nasmejanog Bake u svojim kolima.

Foto: Instagram printscreen/anjablaa

Komentari (2)

  1. plitka i ambiciozna preko tudjih pleca, mene je sramota za tvoje roditelje, koje ocigledno zabole uvo sto si sve to sto si opisala… Uspesna zena zaradi svojim radom i trudom, ti si samo jos jedna „video content creatorka“ …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence