Pretraži

Da li biste je prepoznali? Elena Kitić pokazala kako je izgledala u detinjstvu, snimci iz porodične arhive oduševili sve (VIDEO)

News
0
Foto: Instagram printscreen/elenakitic

Elena Kitić je česta tema domaćih medija, a uprkos tome što veoma retko daje izjave i intervjue, svojim izgledom i glasom i te kako privlači pažnju.

Činjenica je da je Elena od svog detinjstva poznata javnosti zbog poznatih roditelja – mame Marte Savić i oca Mileta Kitića, koji su u svetu muzike već decenijama unazad, a na isti put odlučila se i Elena, odlučivši se pritom za drugi žanr i stil koji joj savršeno pristaje.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by elena (@elenakitic)

Elena je sada prepoznatljiva po modernoj muzici kao i načinu oblačenja koji mnogi pokušavaju da iskopiraju. Ona ni ne krije da neke stvari u svom ormanu koje poseduje su upravo od njene mame Marte, a Elena to ume fantastično da iznese.

I dok se mnoge javne ličnosti trude da detalje iz privatnog života i prošlosti sakriju od javnosti, Elena je rešila da se priseti svog detinjstva, pa je sa svima podelila snimak iz najmlađih dana.

 

Foto:Printscreen/Instagram:elenakitic

Naime, na fan stranici koju vodi neko od njenih obožavalaca, osvanuo je snimak iz njenog detinjstva, u kom je objedinjeno više video zapisa iz porodične arhive porodice Kitić, a ovaj prizor oduševio je i raznežio mnoge.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News