Pretraži

Prvi put posle dve godine: Dunja Jovanić podelila emotivan trenutak, pa se prisetila teškog životnog perioda (FOTO)

Influence
0
Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Popularna influenserka poznata pod nadimkom Fešn Beba, Dunja Jovanić, otkrila je da se i dalje teško bori sa gubitkom koji je proživela pre dve godine.

Još od početka svoje influenserske karijere, Dunjin verni saputnik u svakom trenutku je bio njen pas Bejbi, beli vesti, koji je imao posebnu ulogu u njenom životu.

Njih dve su bile nerazdvojene, a kako je sama Dunja jednom otkrila ona je najlepše stvari u životu iskusila i osetila upravo zbog Bejbi koju je nazivala svojom porodicom. Ona se iznenada razbolela od fibroze pluća i uginula što je influenserku nezamislivo pogodilo, te se ona u ovom periodu na neko vreme povukla sa društvenih mreža.

S obzirom na to da je Bejbi ostavila neizbrisiv trag u njenom životu, njoj je trebao duži vremenski period da se oporavi, a i dan danas često deli slike svog ljubimca. Početkom decembra prošle godine, Dunju su kumovi iznenadili štenetom pudle, koju je ona nazvala Bela.

Upravo je Bela pomogla da se influenserkine rane zaleče, te je ubrzo postala prava zvezda njenog profila. Ipak, Dunja se i dalje rado seti Bejbi, a sada je podelila poseban trenutak koji joj se desio.

„Danas, na ovaj poseban dan naše oficijalne selidbe, svratim ja da nam uzmem osveženje i ispred zateknem ovo. Ovo je prvi vesti kog sam uspela da pomazim posle 2 godine“, priznala je ona uz snimak bele kuce ispred jedne prodavnice.

Foto: Instagram printscreen/imfashionbabe

Dunja je potom podelila nekoliko fotografija svog nekadašnjeg ljubimca, a potom se osvrnula i na Belu, te otkrila koliko su njih dve različite.

„I baš smo juče pričali na dmLIVE-u o tome kako je Bela potpuno drugačiji pas, a opet mi je potpuno ukrala srce.“

Foto: Instagram printscreen/imfashionbabe

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence