Pretraži

SLAVNI PEVAČ SE BAVI PLETENJEM, GLUMICA GOVORI 6 JEZIKA: Ove poznate ličnosti imaju skriveni TALENAT, neki od njih će vas potpuno iznenaditi!

Izvor:  Teen385
|
News
0
Kendal Džener kostim talenat
Foto: Instagram printscreen/kendalljenner

Pojedine poznate ličnosti, osim onih talenata zbog kojih su zaslužili status „svetskih zvezda“, imaju i skrivene talente, a neki od njih poprilično su neobični i nesvakidašnji!

Svi znamo da je Džastin Biber fantastičan pevač i da je Margot Robi odlična glumica, ali ako ste mislili da je to jedino u čemu su dobri onda ste se malo prevarili.

Donosimo vam listu slavnih zvezda koje, osim svojih zanimanja po kojima su poznati, poseduju određene talente za koje je malo ko znao!

Džastin Biber

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber)

Ovaj popularni mladi pevač može složiti rubikovu kocku za manje od dva minuta, a to je dokazao u već par intervjua, jer je pokazao na licu mesta kako.

Ema Roberts

 

View this post on Instagram

 

A post shared by FP Movement (@fpmovement)

Kada je gostovala u “The Tonight Show With Jay Leno“ je pokazala svoj talenat, odnosno da ume da oponaša plač bebe, a mnogi su rekli kako jako jezivo zvuči zato što je previše realno.

Skriveni talenat Kendal Džener

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kendall (@kendalljenner)

Pored svih talenata koje posedxuju poznati, ova poznata manekenka ume da oponaša ptičije zvukove. Kada je gostovala kod Džejmsa Kordena u “Late Late Show“ je čak i pokazala ovaj svoj talenat.

Margo Robi

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Margot Robbie (@margotrobbieofficial)

Da li biste ikada mogli da pomislite da Margo ume da tetovira, mogli to da zamislite ili ne-svakako je istina. Na snimanju filma “Suicide Squad“ je naučila da tetovira i ispalo je da zapravo to radi vrlo dobro, piše Teen385.

Daniel Redklif

Zvezda filma “Harry Poter“ je oduševio publiku u “The Tonight Show With Jimmy Fallon“ kako je pokazao kako zapravo jako dobro repuje.

Anđelina Džoli

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Angelina Jolie (@angelinajolie)

Ova glumačka zvezda zna da priča čak 6 jezika, te je to jedan od njenih talenata. Njoj jezici očigledno idu jako dobro, a u pitanju su: engleski, arapski, francuski, nemački, ruski i italijanski.

Heri Stajls

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @harrystyles

Poznati pevač ima još jedan u nizu od nesvakidašnjih talenata, a u pitanju je pletenje. Pevač je otkrio da dok je bio na turneji se upravo pletenjem zanimao.

Tom Holand

On je dobar u baletu, a ovu nesvakidašnju aktivnost je naučio kao desetogodišnjak dok je išao na balet.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News