Pretraži

SVE NEJMAROVE DEVOJKE: O prevarama slavnog fudbalera bruji svet, a on je ukrao srce ovih 20 lepotica

Showbiz
0
nejmar
Foto: FRANCK FIFE / AFP / Profimedia

Poznati fubaler Nejmar iza sebe ima spisak lepotica sa kojima je bio, a mi vam predstavljamo neke od njih.

Fudbaler Nejmar ovih dana privlači veliku pažnju medija. Pre samo nekoliko dana javnost je šokirala vest da su provalnici upali u njegovu kuću i pokušali da otmu njegovu devojku i ćerku, samo nekoliko dana nakon što je u javnost dospela informacija da je njegova izabranica Bruna konačno, nakon više od 90 prevara koje je oprostila, rešila da stavi tačku na njihovu ljubav. Pre nekoliko meseci on je takođe bio glavna tema medija kada je na svom Instagram profilu uputio izvinjenje njegovoj trudnoj devojci Bruni Bjankardi zbog svojih postupaka.

Bru… primetio sam koliko si bila izložena, koliko si patila zbog svega ovoga i koliko želiš da budeš uz mene. I ja uz tebe. Pogrešio sam. Napravio sam grešku prema tebi.

  • Sve ovo došlo je do ljudi koji su posebni u mom životu. Do žene o kojoj sam sanjao da će biti uz mene, majku mog deteta. Bio je ovo udarac i za tvoju porodicu, koja je sada i moja familija. Došlo je do povrede intime u tako posebnom momentu kao što je majčinstvo. Bru, već sam se izvinio za svoje greške, ali osećam potrebu da to uradim i ovako, javno. Privatna stvar postala je javna i zbog toga izvinjenje treba da bude javno– poručio je Nejmar i dodao:

– Ne mogu da zamislim da te nemam pored sebe. Ne znam hoće li ovo naše uspeti, ali danas sam siguran da želim da pokušam. Ljubav prema našoj bebi će pobediti, a ljubav koju gajimo jedno prema drugom će nas ojačati. Zauvek mi. Volim te – poručio je Brazilac, koji je, kako pišu strani mediji, nedugo nakon ovog izvinjenja ponovo prevario Brunu.

Komentari na ovu poruku izvinjenja su uglavnom bili negativni, međutim, i dalje se spekuliše da li su oni i dalje zajedno ili nisu.

Bilo kako bilo, Nejmar svakako ima iza sebe dosta bivših devojaka, a mi vam predstavljamo neke od njih, koje su bile u fudbalerovom životu pre Brune, a kojima, baš kao ni Bruni, uglavnom nije bio veran.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by BRUNA BIANCARDI (@brunabiancardi)

1. Bruna Markeuzine

Nejmarova najpoznatija veza bila je sa brazilskom glumicom Brunom Markeuzine. Njih dvoje su uživali u stalnoj vezi od 2012. do 2018. godine. Navodno su se upoznali tokom humanitarne fudbalske žurke u Rio de Žaneiru. Njihova romansa bila je poznata po čestim javnim ispoljavanjima duboke naklonosti, objavama na društvenim mrežama, kao i redovnim prisustvima značajnim događajima na koje su išli kao par.

Ovaj par je nekoliko puta raskidao, a razlog je bilo Nejmarovo neverstvo. Prvi put su raskinuli tokom 2013. godine, ali su ponovo bili zajedno pre Svetskog prvenstva 2014, pa su raskinuli malo pre utakmice. Nakon dve godine, ponovo su se sastali 2016, ali ovo ponovno okupljanje nije trajalo ni godinu dana.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bruna Marquezine (@brunamarquezine)

2. Karol Kaputo

Nejmar je bio u vezi sa poznatom manekenkom u junu 2017. godine. Ova lepotica rođena u Argentini i fudbaler su se navodno upoznali tokom jedne od njegovih poseta noćnom klubu u Sao Paulu. Iako je njihova romansa bila kratka i nije baš privlačila mnogo pažnje, njih dvoje su se nekoliko puta zajedno pojavljivali u javnosti.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Carol Caputo (@caputocaroline)

3. Kloi Grejs Mortez

Tokom 2016. godine se pričalo da Nejmar izlazi sa poznatom glumicom Kloi Garsijom Mortez nakon što su primećeni zajedno u jednom pariskom noćnom klubu. Njih dvoje su se inače, prvi put sreli na fudbalskom događaju u Barseloni davne 2014. godine. Uprkos velikoj medijskoj buri oko njihove veze, ona je bila kratkog veka i nije nikada potvrđena.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Chloë Grace Moretz (@chloegmoretz)

4. Dženi Andrade

Izgleda da je 2016. godina bila jako zanimljiva što se tiče Nejmarovog ljubavnog života. On je te godine imao kratku vezu sa Dženi Andrade, brzilskom manekenkom i devojkom iz UFC-a. Upoznali su se na afteru jedne žurke u Brazilu. Uprkos njihovoj ležernosti, ipak su privukli pažnju jer je Dženi na jednoj javnoj tribini otvoreno pričala o svojoj povezanosti sa fudbalerom.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jhenny Andrade UFC Girl (@jhenny)

5. Talija Ajala

Nejmar je bio u vezi sa Brazilskom glumicom Talijom Alajom tokom 2015. godine. Pričalo se da su se njih dvoje smuvali tokom venčanja zajedničkog prijatelja koje se odigralo u Barseloni. Ne zna se pouzdano koliko je trajala njihova veza, kao ni kakav je bio njen tok, jer se ovaj par uglavnom držao izvan vidokruga javnosti.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Thaila Ayala (@thailaayala)

6. Elizabet Martinez

Elizabet Martinez, preduzetnica i kraljica noćnog provoda u Barseloni, navodno je izlazila sa poznatim fudbalerom 2017. godine. Njih dvoje su često viđani zajedno u njenom poznatom noćnom klubu „Saton“. Detalji o njihovoj vezi su relativno nepoznati, a koliko je trajala njihova romansa, javnosti takođe nije poznato.

 

7. Sara Vučelić, Srpkinja koju su svetski mediji svrstali u Nejmarove devojke

Nejmar je navodno počeo da izlazi sa srpskom manekenkom Sarom Vučelić 2014. godine, tokom Svetskog prvenstva u fudbalu. Njih dvoje su se prvi put sreli na Ibici, u Španiji, tokom leta 2013. godine. Uprkos udaljenosti, održali su kontakt sve dok Nejmar nije pozvao Saru u Barselonu da provedu neko vreme zajedno. Uprkos obećavajućim počecima njihova veza nije trajala dugo, navodno se završila iste godine koje je i počela.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sara 🧿 (@sorajavucelic)

8. Gabriela Lenzi

Nejmar je počeo da izlazi sa brazilskom manekenkom Gabrijelom Lenzi početkom 2014. godine, ubrzo nakon rastanka sa Sarom Vučelić. Njih dvoje su se upoznali preko zajedničkog prijatelja i brzo su uplovili u romansu. Njihova veza je izazvala značajnu pažnju medija zbog Lenzijevih čestih pojavljivanja na Nejmarovim utakmicama tokom FIFA Svestskog prvenstva. Međutim, ova veza je bila kratkog veka, baš kao i prethodna, jer su se oni razišli već kasnije u toku 2014. godine.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gabriella Lenzi (@gabriellalenzi)

9. Larisa Oliviera

Tokom 2013. godine, Nejmar je bio u vezi sa Larisom Oliverom, Brazilskom studentkinjom. Par je navodno počeo da izlazi nakon što je fudbaler prvi put raskinuo sa Brunom Markenzi. Detalji njihove veze ostali su tajna, ali Olivera tvrdi da su ih upoznali zajednički prijatelji. Pričalo se da će njihova afera trajati samo nekoliko meseci pre nego što su se Nejmar i Markiza pomirili.

 

10. Patricija Džordan

Brazilka Patricija Džordan otkrila je 2013. godine da je imala tajnu aferu sa Nejmarom. Ova veza je navodno nastala pre nego što je Džordan nastavila svoju karijeru modela. Ona tvrdi da su se se upoznali na karnevalu u Rio de Žaneiru, a njihova afera je trajala oko godinu dana, iako su tačni datumi ostali nejasni.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Patricia Jordane (@apegojordane)

11. Anita

Brazilska pop zvezda i Nejmar izlazili su početkom 2019. nakon njegovog rastanka od Brune Markezin. Njih dvoje su viđeni zajedno u Anitinoj VIP loži tokom svetski poznatog karnevala u Rio de Žaneiru. Iako nikada nisu potvrdili vezu, često su viđani zajedno nekoliko meseci, što je podstaklo priče.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Anitta 🎤 (@anitta)

12. Dani Sperle

Tokom 2011. godine fudbaler je navodno imao kratku vezu sa drugim brazilskim modelom, Dani Sperle. Ne postoje nikakvi konkretni detalji o ovoj romansi. Ne zna se kada su se prvi put sreli, ali navodno su se poznavali još od Nejmarovih dana u fudbalskom klubu Santos. Njihova veza je navodno kratko trajala, ali tačno vreme kolikon su njih dvoje bili zajedno se ne zna.

 

13. Karolina Beli

Karolina Beli je još jedna Brazilska manekenka sa kojom se Nejmar bio bio u vezi i to tokom 2013. godine. Pričalo se da je par počeo da izlazi u prvom kvartalu godine. Navodno su se upoznali tokom jedne od Nejmarovih žurki i uprkos tome što su u početku demantovali glasine, nekoliko puta su primećeni zajedno u javnosti. Ova veza takođe nije bila dugog veka i završila se nakon samo nekoliko meseci.

14. Roberta Aparti

Fudbaler i Roberta Aprati su bili u kratkoj vezi 2010. godine. Par se upoznao preko zajedničkog prijatelja u svom društvenom krugu. Međutim, iako je on tada već bio zvezda fudbala, Aparti je gledala da njihova veza bude u tajnosti. Par se razveo nakon nekoilko meseci, ali su zadržali prijateljski odnos.

15. Majra Kardi

Majrau Kardi, poznatog Brazilskog kondicionog trenera, povezivali su sa Nejmarom tokom 2011. godine. Prvi put su se sreli na žurki i odmah su se zaljubili, označivši početak njihove kratke romanse. Uprkos njihovom zajedničkom entuzijazmu za fizičku kondiciju, njihovi zgusnuti rasporedi predstavljali su izazov za vezu, zbog čega su se razišli nakon nekoliko meseci.

 

16. Andresa Svita

Nejmar je 2011. godine stupio u romantičnu vezu sa Andresom Svitom, brazilskom manekenkom i influenserkom. Ljubav je počela da cveta između njih kada su se upoznali na modnom događaju u Sao Paulu. Međutim, zbog njihovih zahtevnih karijera, romansa je trajala samo nekoliko meseci pre nego što su doneli zajedničku odluku da prekinu vezu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Andressa Suita (@andressasuita)

17. Danijela Karvaljo

Danijela, popularna brazilska glumica i Nejmar su svoju vezu započeli 2011. godine. Navodno su se upoznali u noćnom klubu i brzo počeli da se zabavljaju. Njihova veza je bila veoma popularna u medijima, stvarajući buku u njihovim zajednicama obožavatelja. Nažalost, njihov odnos je bio ograničen geografskim udaljenostima i prekinut je nakon nekoliko meseci.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dani Carvalho (@danicarvalhooo)

18. Nikol Bals

Brazilska TV voditeljak Nikol Bals i Nejmar su bili u romantičnoj vezi 2011. godine. Prvo su se svideli jedno drugom na zabavi zajedničkog prijatelja i ubrzo nakon toga počeli su da se zabavljaju. Međutim, intenzivna medijska pažnja i ispitivanje javnosti učunili su njihovu vezu izazovnom i doveli do njihovog razlaza nakon nekoliko meseci.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nicole Bahls (@nicolebahls)

19. Barabara Evans

Nejmar i Barbara Evans, brazilska glumica i manekenka su imali kratku aferu krajem 2011. Par su upoznali zajednički prijatelji na jednom društvenom događaju u Nejmarovom rodnom gradu. Njihova veza je bila kratkog veka zbog Nejmarovog prezauzetog rasporeda, pa su se rastali nakon nekoliko meseci.

 

20. Karolina Dantas

Tokom 2010. godine fudbaler je počeo da izlazi sa Karolinom Dantas, brazilskom influenserkom. Par se upoznao na humanitarnoj akciji i brzo su se zaljubili. Njihova veza je dostigla vrhunac kada je Karolina 2011. rodila njihovog sina Dejvija Luku. Uprkos njihovom raskidu oni su uspešno odgajali sve ove godine svog sina. Njihov odnos zasniva se na uzajamnom poštovanju.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Carol Dantas (@candantas)

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz