Pretraži

OVI HOROSKOPSKI ZNACI ĆE IMATI SREĆE U NAREDNIM MESECIMA: Moguć dobitak Škorpijama, Vage obavljaju veliku kupovinu

Izvor:  Blic Žena
|
Lifestyle
0
planete horoskop astrologija
Foto: Irina Dmitrienko / Alamy / Alamy / Profimedia

Prema rečima poznate ruske astrološkinje Tamare Globe, ova tri horoskopska znaka koje u narednom periodu očekuju velike promene i obilje.

Vaga

Foto: ZODIAC / Alamy / Alamy / Profimedia

Naredna godina će Vagama doneti veliku dobit na finansijskom polju. Značajne promene u vezi finansija će početi od maja, tačnije 6,10,24. Sledeći talas dobitaka za Vage se očekuje na jesen, a posebno 15. novembra. Na proleće će Vaga pronaći način kako da smanji troškove, a unapredi svoje poslovanje. Važno je pretočiti ideje u stvarnost, jer novac neće doći sam od sebe. Zbog velikog obilja koje će im doći, obaviće važne i velike kupovine, može biti kupovina novog automobila ili neka veća važna popravka.

Strelac

Foto: ZODIAC / Alamy / Alamy / Profimedia

Strelca očekuju velike finansijske promene krajem ove godine, a pripradnici ovog znaka posebno treba da obrate pažnju na 13, 14, 21. decembar. To su dani kada Strelčevi ulaze u svetlu liniju života i sam univerzum će ih podržati. Na ove datume, putovanja, sastanci, pa čak i putovanja će biti veoma uspešni. Pred Novu godinu Strelčevi mogu da očekuju i neplanirani bonusi na poslu.

Škorpija

Foto: ZODIAC / Alamy / Alamy / Profimedia

Škorpije bi mogle da dobiju veliki novac sredinom decembra, a možda osvoje i neku vrstu džekpota. Najpovoljniji dani za Škorpije su 11. i 18. januar.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Lifestyle