Pretraži

„SVE MI DUGUJEŠ“: Nova pesma Igora Simića o emotivnoj rastrzanosti između strasti i morala (VIDEO)

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/IDJVideos.TV

Tekst pesme potpisuje Stefan Ćulafić – Džordži, muziku Bojan Vasić i Džordži, aranžman Bojan Vasić, a spot je režirao Andrej Kalenić (uz Luku Đuđu Vladisavljevića).



Veliko mi je zadovoljstvo da vam konačno predstavim svoju novu pesmu. Ona je produkt jedne divne saradnje između ljudi sa kojima delim neke kreativne vrednosti. Izuzetno sam uživao u procesu ove pesme. Svaka pesma iz vas izvlači nešto novo. Neku novu emociju, novu ulogu, novu priču… To i jeste razlog zašto stvaramo nove stvari. Džordži je napisao tekst uz malu pomoć mene i Bojana Vasića. Vizuelni deo sam sa punim poverenjem prepustio Luki Đuđi Vladisavljević i Andreju Kaleniću. I na kraju imam delo iza kojeg ponosno mogu da stanem. Pesma je o ljubavnom trouglu, emotivnoj rastrzanosti između strasti i morala. Hvala svima koji su učestvovali u realizaciji pesme i spota, jedva čekam reakciju publike i da pesmu uživo izvodim sa svojim bendom – izjavio je zadovoljni Igor.

Igor Simic inače potiče iz muzičke porodice, svira gitaru, i kako voli da naglasi, peva iz duše. Oni koji uživaju u noćnom klupskom životu, sigurno su negde uživali u energičnom nastupu Igora i njegovog fantastičnog benda.

Želja mu je da zajedno sa svojim kolegama podari muziku sa pravim vrednostima i da novim naraštajima ostave kvalitetnu muziku koje se neće stideti. Misija mu je da „natera“ publiku da uz muziku stvore nove uspomene. Da se ponovo zaljube, raduju, tuguju, a na njegovim nastupima uz to i dobro zabave. Verujemo da će posle pesma „Poveruj u ljubav, Ne dam te, Ples za rastanak, Vatreno, Stranci, Daleko, Sad Adio, To nisam ja“, i nova „Sve mi duguješ“ se rado naći na vašoj plej listi.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz