Pretraži

Zendaja i Timoti Šalame progovorili o poljupcu: „Bilo je jako čudno!“

Showbiz
0
Foto: Carlos Tischler/eyepix/Zuma / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Poznati glumci Zendaja i Timoti Šalame su progovorili o poljupcu koji se desio između njih, i nijedno ne krije koliko je to bilo „čudno“.

Jedna od glavnih tema u svetu filma ovih dana je drugi deo filma „Dune“ koji treba da izađe ovih dana. Kako je prvi deo doživeo veliki uspeh i ogromnu popularnost, fanovi ovog avanturističkog dela prožetog dramom i fantastičnim delovima, su konačno nakon tri godine dočekali i drugi deo.

Dok svi iščekuju 1. mart kada će fim izaći, fanovi konstantno komentarišu trejlere, a ono što je svima privuklo najveću pažnju jeste poljubac koji se desio između glavnih glumca, Zendaje i Timotija.

Njih dvoje su pre nekoliko dana gostovali u jednoj emisiji gde su pričali o novom filmu, a kada ih je voditeljka upitala kako je protekao sam poljubac glumica je odgovorila:

– Definitnvno je čudno – rekla je uz komešanje, pa dodala:

  • Mislim da smo oboje bili u fazonu: U redu, ovo je naš posao. Ok! Uradićemo ovo.

Iako se činilo da je Zendaji malo neprijatno, sam Timoti je sa komentarisanjem ipak otišao korak dalje opisavši ovaj događaj kao „Jako čudan“.

– U okviru filma to je ono što se dešava, ali takođe se osećam kao da smo toliko zategnuti, ali to je zaista samo još jedan dan na poslu.

Veruje se da je ovo bilo „naročito čudno“ s obzirom na to da je Timoti u srećnoj vezi sa Kajli Džener, sa kojom je nedavno bio na dodeli Zlatnog globusa, gde se uopšte nisu trudili da budu diskretni, pa su uslikani kako javno razmenjuju nežnosti.

Sa druge strane Zendaja je gotovo dve godine u vezi sa poznatim glumcem Tomom Holandom, sa kojim je glumila u filmu „Spajdermen: Povratak kuči“

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz