Pretraži

„NE DUGUJEMO NIKOM NIŠTA“: Tom Holand otkrio nešto više o ljubavnom odnosu sa Zendejom

Showbiz
0
Foto: Youtube printscreen/ESPN

S obzirom na to da su jedni od najvoljenijih glumaca mlađe generacije, ova ljubav oduševljava ne samo njihove verne fanove, već i medije.



Njih dvoje su se upoznali na snimanju "Spajdermena" u kome su tumačili glavne uloge, još 2016. godine, ali čini se da se ljubav probudila tek 2021. godine kada su uhvaćeni kako razmenjuju nežnosti. Oni su nakon toga i priznali svoju romansu, ali se trude da je sačuvaju od očiju javnosti i izbegavaju da pričaju za medije o njihovoj ljubavi.

Ipak s vremena na vreme ostavljaju jedno drugom poruke pune ljubavi koje razneže sve. Sada se Tom otvorio i progovorio o tome zašto se toliko trude da sačuvaju svoju vezu daleko od radoznalih očiju.

Naša veza je nešto oko čega smo veoma zaštitnički nastrojeni i želimo da nam ostane nešto sveto, koliko je to moguće. Ne mislimo da dugujemo nikom ništa, to je naša stvar i nema veze sa našim karijerama.

Holand se potom osvrnuo i na Zendejin glumački talenat.

Zendeja, sa njom je predivno raditi. Ona je najtalentovanija osoba koju sam upoznao. Neverovatna je. Prvi put sam je upoznao na audiciji za Spajdermana i oduvalo me je to koliko je njen nastup bio jedinstven. Jako sam srećan što je došla i probala taj dan. Verovatno možete da pogodite zašto. Ali ona je stvarno fantastična – rekao je glumac.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz