Pretraži

OPČINJEN NJOM: Tom Holand ne prestaje sa pokazivanjem ljubavi

Showbiz
0
Foto: Instagram printscreen/tomholland2013

Govorkanja o njihovoj romansi počela su još 2016. godine, kada su i Zendeja i Tom dobili glavne uloge u novoj adaptaciji "Spajdermena", ali je par uhvaćen zajedno tek 2021. godine kada su i priznali svoju vezu.



Od tada, njihova veza ne prestaje da oduševljava njihove obožavaoce, a slatki izlivi nežnosti u javnosti i na društvenim mrežama jasno pokazuju njihovu zaljubljenost.

Tom se na neko vreme povukao sa društvenih mreža, ali se vratio u velikom stilu pokazujući ljubav koja se ne gasi. Zendeja je sve iznenadila svojim pojavljivanjem na Koačeli, gde je izvela nekoliko pesama o čemu više možete pročitati ovde.

Jutro nakon toga, korisnicima Tvitera nije promaklo da je Holand lajkovao gomilu slika Zendajinih fan naloga sa slikama sa nastupa, te su usledili broji pozitivni komentari na račun para.

"Njegovo ime je Tom Holad i on je zavisnik od Zendeje", "Tom Holand je ponovo onlajn, njegov Instagram je sigurno pun Zendejinih slika i videa. On lajkuje sve videe Zendajinog nastupa na Koačeli, pun je podrške", bili su samo neki od komentara.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz