Pretraži

KAJLI DŽENER I TIMOTI ŠALAME NE KRIJU KOLIKO UŽIVAJU U LJUBAVI: Ono što su uradili pred svima povredilo je Trevisova osećanja!

Showbiz
1
kajli džener
Foto: Dylan Travis/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Influenserka Kajli Džener i glumac Timoti Šalame uslikani su kako se ljube na dodeli Zlatnog globusa, što je veoma potreslo repera Trevisa Skota sa kojim influenserka ima dvoje dece.

Sredinom prošle godine sve nas je iznenadila vest da je rijaliti zvezda Kajli Džener ušla u vezu sa poznatim glumcem Timotijem Šalameom. Ovo je njena prva veza nakon što je zvanično raskinula sa Trevisom Skotom sa kojim ima dvoje dece.

Njih dvoje su prvo nekoliko puta viđeni zajedno, ali prvenstveno nisu bili toliko prisni, međutim na Bijonsinom koncertu, Timoti i Kajli su se pojavili zajedno i stavili tačku na glasine o njihovoj vezi, te tom prilikom i potvrdili da su zajedno, jer su viđeni kako razmenjuju nežnosti.

Sada su oni opet viđeni u bliskim momentima i to na dodeli Zlatnih globusa. Oni se više uopšte ne trude da budu diskretni, pa su tako na ovom događaju viđeni kako razmenjuju nežnosti.

Ovo je privuklo pažnju mnogih, a između ostalog i Kajlinog bivšeg dečka, Trevisa Skota, koga je ovo jako pogodilo.

– Travis je uznemiren kad god vidi Kajli sa njim. Njegova osećanja o njegovoj vezi sa Kajli već su poznati i on je to obradio u svojoj muzici – rekao je insajder.

Foto: Golden Globes / PictureLux / Profimedia

Kako monogi navode, reper uopšte ne voli da vidi glumca u Kajlinom društvu i radi sve što je u njegovoj moći da to izbegne, međutim, snimci sa gala večere nije mogli da prođu nezapaženo.

– Trevis veruje da se ona degradirala. Naravno da misli da ona time pokušava da utiče na njega – poručio je drugi izvor.

Sa druge strane jedan strani portal je naveo da je on nastavio dalje i da ne obraća mnogo pažnje na nju.

– Zna da su on i Kajli zauvek završili vezu i ne želi da ponovo budu zajedno, aktivno se bavi svojom decom i uvek će biti tu za njih. I on je nastavio dalje i ne nedostaje mu žena koje može da bira – piše Daily mail.

Foto:Printscreen/Instagram:travisscott
Foto:Printscreen/Instagram:travisscott

Podsetimo se, Trevis i Kajli su prvi put viđeni zajedno 2017. godine na Coachella festivalu. Oni su tada uradili i iste tetovaže, pa time i ozvaničili svoju vezu, a ubrzo se pojavila i glasina o trudnoći Kajli Džener, ali ona se nije oglašavala povodom toga, već je sve držala daleko od očiju javnosti.

U video snimku objavljenom na Jutjubu početkom februara 2018. godine, par je objavio da su dobili ćerku Stormi Vebster 1. februara 2018. godine.

Ubrzo je došlo do njihovog raskida, a onda i njihovog pomirenja kada je Kajli ostala po drugi put trudna sa Trevisom.

Kajli je 2. februara 2022. postala mama po drugi put, a prvobitno ime deteta bilo je Vulf, međutim Kajli se nije svidelo to ime, pa je promenila ime svom sinu. Kako izvor kaže Kajli je posvećena svojoj deci i biznisu, zabava je ne zanima toliko, dok Trevis voli zabavu i to mu je fokus, pa su im se verovatno zbog toga i razišči putevi.

Komentari (1)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz