Pretraži

„Zašto misliš da si bolja od drugih?!“: Niz izjava poznate holivudske glumice izazvao bes fanova (VIDEO)

Showbiz
0
mili bobi braun
Foto: Fernando Ramales / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Poznata glumica Mili Bobi Braun jednom izjavom tokom gostovanja u poznatom podkastu je u potpunosti razočarala fanove i naišla na veliki broj osuda.

Zvezda serije „Stranger Things“, Mili Bobi Braun je popularnost stekla svojom maestralnom glumom. Ipak i njen društveni život je uvek bio u centru pažnje, međutinm pevačica koja je bila uzor mnogim mladim ljudima je jednom izjavom srušila sve.

Glumica je naime gostovala u podkastu o hrani “Table Manners”, gde su je ugostile voditeljke Džesi i Leni i možda bi ovaj podkast prošao u redu da jedan isečak nije privukao naročitu pažnju i podigao buru na društvenim mrežama.

Usred razgovora sa voditeljkama glumica je iznenada zapitala:

„Ostavljate li recenzije!?“

Voditeljke su odrično odgovorile na to pitanje, nakon čega su upitale Mili da li ona to radi. Ona je odgovorila da radi, ali pod lažnim imenom:

„Jer mislim da je važno, znate. Milisim, mene ceo život kritikuju. Pa, ponekad ću i ja uzvratiti„, istakla je ona.

Nakon ovoga ona je navela nekoliko situacija kada je mislila da je recnzija bila neophodna. Naime, jednom prilikom su ona i njen verenik Džon Bon Džovi  boravili u hotelu i zaposleni je bio uporan u plaćanju pre nego što se boravak završio, što je glumica smatrala nedopustivim.

Ona je istakla još nekoliko momenata gde je imala, kako ona navodi neprijatna iskustva, pa je otkrila šta je najviše nervira.

„Znate šta mrzim? Dugo čekanje da naručim“, istakla je Mili, pa dodala:

„Već sam pogledala jelovnik u autu na putu ovamo i kada kažu: ‘Samo ćemo uzeti vaše narudžbine za pića pa se vratiti’, ja kažem ‘Ne, ne, ne, stanite ovde, samo zauzimamo ceo red. Olakšaćemo vam život.’ A tek onda čekanje računa, znate kada ga stave na sto, ali se vrate pola sata kasnije?”, završila je ona.


Ova njena izjava naišla je na veliki broj negativnih komentara. Fanovi su ovo njeno ponašanje nazvali nepristojnim ističući kako mora da shvati da se svet ne vrti oko nje.

„Zašto misliš da si bolja od drugih“, „Nedopustivo je kako ti dozvoljavaš sebi da se ponašaš“, „Nečiji posao možda zavisi od tvojih recenzija, ali šta tvoje milione briga za to“, samo su neki od komenatara koji su se ređali ispod njenog gostovanja.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz